Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen programotok van mára?

Milyen programotok van mára?

Figyelt kérdés
Mentek valahova, vagy otthon maradtok? Mennyi idősek a gyerekek?
2015. febr. 1. 08:18
 1/9 anonim ***** válasza:

Három gyermek van, 4 éves ikrek és egy másfél éves.

Az ikrek ma a nagyszülőknél aludtak, nemsokára jönnek haza. Én most épp várom, hogy a kicsi befejezze a reggelit, a férjem alszik, mert hétfő reggeltől szombat éjszakáig dolgozott, alig pihent.

Délelőtti programom: mosás, teregetés, főzés, konyhapakolás, beszélgetés a gyerekekkel.

Ebéd után lerakom őket aludni. Míg a kicsi szopik, én is pihenek.

Délután igyekszem semmit sem csinálni, csak játszunk az udvaron, gyakorolok a gitáron, elkezdem megcsinálni a jelmezeket a farsangra, összekészítem a cuccokat a holnapi ovira.

Este beszélgetek a férjemmel, és igyekszünk úgy időzíteni, hogy az éjszaka egy része is a miénk legyen...

2015. febr. 1. 08:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Mi elmegyünk nagyszülőzni, kb 100km, úgyhogy az egész nap ez a program.

Tegnap délután a barátainknál voltunk vacsorázni, akkror az vitte el az egész délutánt, estét.

Egyébként mi általában elutazunk hétvégére kirándulni, Balatonhoz erre arra, kivéve ha szakad az eső.

Egy baba van, 10hónapos.

2015. febr. 1. 08:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Elmegyünk templomba, aztán a nagyszülőknél ebédelünk. Egy egy éves.
2015. febr. 1. 08:33
 4/9 anonim ***** válasza:
3 éves fiam van. Még itthon vannak a tesómék, nemsokára utaznak el. Addig a fiam őket nyüstölni, ebéd, alvás, aztán készülünk a holnapi óvikezdésre. Összepakoljuk a cuccokat, beszélgetünk az oviról,stb. És tuti jókat is játszunk.....
2015. febr. 1. 08:40
 5/9 anonim ***** válasza:
Ma randizunk a férjemmel. :) A gyerekek a nagyszülőkkel, 4,5 és 2,5 évesek.
2015. febr. 1. 10:31
 6/9 anonim ***** válasza:

kivételesen semmi program, semmi háztartás :) egész nap játszok a gyerekekkel, este összekészítem a cuccost(ágynemű-ruhák stb) a holnapi ovinapra

5 és 6,5 évesek

2015. febr. 1. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
mosok 3-4 adagot (ágynemű, törölközők, fehérneműk-zoknik, fekete mosás), összepakolom a konyhát, játszunk közösen a 1,5 éves kislányunkkal. estefelé vasalok kicsit, aztán összekészítem a holnapi ruháinkat, hogy reggel ne kelljen a szekrény előtt ácsorogni. lefekvés előtt talán megnézünk még egy filmet a férjemmel.
2015. febr. 1. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Pihenés, tanulás, játék a gyerekkel. Én főztem délelőtt, férjem a ház körüli teendőket intézte.

6, 11 és 15 évesek.

2015. febr. 1. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Moziban voltunk, majd elmentünk a nagyszülőkhöz ebédre.

2,5 és 6,5 évesek.

2015. febr. 1. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!