Akik igazán szép, csinos nő nem félti az alakját a gyerekvállalástól?
Tudod, a test öregszik. Lehet most baromi szép vagyok, de idővel ez úgyis változik, és csak a testem szépsége miatt nem fogok gyermek nélkül maradni. Amúgy
20-30 év múlva a gyerekem lesz szép, és nekem ez a lényeg, nem pedig az, hogy milyen a testem.
S ami fontos, hogy lehet a testedért tenni.
2 gyereket szültem, valamennyit változtam, de tornázok. S sokkal boldogabb vagyok 2 gyerekkel és egy kedves férjjel, mint önmagam szép testével, egyedül...
Szerintem amúgy nincs tökéletes nő. De ha van is, akkor a felfogása tökéletlen, ha csak és kizárólag a teste miatt nem vállal gyereket.
Mégis milyen szerinted az a bizonyos "szép, tökéletes nő"? Ez az első kérdésem, mert ez nagyon nem mindegy. Van aki szerint a vékony nő a szép, másnak meg a cicis-popsis. Harmadiknak meg a pici, negyediknek meg a magas. Van aki utálja a vöröset, más meg megőrül a vörös hajért szeplős arcért.
Szóval én messze érzem magam a tökéletestől, de van akinek bejövök azért. Nem féltettem a vékony alakom, nem híztam el, ami felment, le is ment. Amit sajnálok, hogy a mellem lett kisebb a szoptatás után. Amúgy nem izgat. Sokkal többet adnak a gyerekeim, és attól, hogy valaki anya, nem kell teljesen elhagyni magunkat.
"Sohasem lehet tudni hogy lehet a nőnek egy olyan gyereke aki nem szereti, züllött lesz, sőt még az egészségi állapota is ott van."- erre nem is értem, mit szeretnél, hogy reagáljanak, ha lenne gyereked, értenéd, hogy értelmetlen, amit írtál.
Hihi, jó kérdés...
Ha lesz gyereked, rájössz, mekkora hülyeséget kérdezel.
A fontossági sorrend átalakul.
Persze ne hagyd el magad, de most őszintén? Szerinted 70 évesen jobban fog esni tükörbe nézni a ráncos bőröddel egymagadban, vagy jobb lesz nézni, ahogy szaladgálnak az unokáid?
De nem is értem. Egy csomó jó testű nő szült már, és nem lett tőle csúnyább.
Sőt, sokaknak a gyerek a motiváló erő.
Az meg, hogy züllött lesz-e? Tőled függ. Ha let.ojod a gyereked és csak a testeddel foglalkozol, valószínű valóban züllött lesz. Ha meg szereted és foglalkozol vele, akkor nem fog magasról tenni rád, és szeretni fog. A gyerek visszatükröz téged.
Kezdjük ott, hogy olyan, hogy "szép, tökéletes" nő nem létezik. Másrészről mindenki az. Harmadrészt egy nőnek nem csak teste van (remélem a kérdező férfi, mert ugyan szomorú, ha így vélekedik a nőkről, de még szomorúbb lenne, ha mindezt nőként tenné)
Azt, hogy a gyerek nem szereti a szüleit, az kb. 5%-ban a gyerek hibája. Tökéletesen egészséges ember sincs, persze vannak kevésbbé súlyos meg súlyosabb problémák is, ez tény. De ilyen hozzáállással SEMMIBE nem szabad belekezdeni.
hűűű. Azért aszt hiszem, mindannyian abban bízunk, hogy ha normálisan bánunk azzal a gyerekkel, tán még szeretni is fog minket. Sőt igazából az anya oly szerencsés faj, hogy még legelcs.szettebbhez is ragaszkodik a kölyke.
A szép és csinos múlandó, míg az anyaság nem. Hozzáteszem szép sosem voltam, csak csinos. Pont úgy nézek ki (nem a fejem :) ), mint 3 gyerekkel ezelőtt.
De a lényeg, ami igazán megnyugtató, hogy "a legjobb nőt is unja valaki" :D ...de nem a gyereke.
"lehet hogy terhesség megváltoztat előjon a stira, narancsbor. Ami maradandó és nehéz megszabadulni tőle."
És akkor mi van? Amíg az ember fejében fontosabb a seggén a bőr, mint hogy megölelhesse a babáját, addig nem kell gyereket vállalni :D bocs, de ez nem irigység, hanem szánalom. Ne keverd! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!