Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igényléstől számítva mennyi...

Igényléstől számítva mennyi idő még a számlára utalják a gyest?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 éves kislányomra január 17.-e körül adtam be az igénylésemet gyesre mert a tartósan beteg,közben már vissza is hívtak kb 1 hete a MÁK-tól úgyhogy már előttük a papír.Azt szeretném tudni,hogy mennyi idő még utalják a számlára a pénzt?Csak a hónap elején szoktak utalni ugye ilyenkor már nem?Akkor valószínű,hogy csak márciusban lesz belőle valami???

2010. febr. 8. 18:22
 1/6 anonim ***** válasza:
minden hónap 3-án szoktak utalni,viszont lehet hogy hamarabb kapsz.
2010. febr. 8. 18:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden hó első munkanapján utalnak, és nem minden hó 3-án!!

Ilyen esetben folyamatban lévő ügyet utalnak hó közben is, én még karácsony előtt megkaptam a decemberi emelt cspt. De területileg más, hogy milyen gyorsan dolgoznak...

2010. febr. 8. 18:36
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! :)
2010. febr. 9. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
az első utalás a beadástól számított 30 nap. nekem ki is várták, utána minden hónap elején utalják, ahogy a többiek írták
2010. febr. 11. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 hét után megjött!
2010. febr. 12. 08:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt végre megérkezett a pénz. :)
2010. febr. 12. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!