Azert elvehetik a gyerekeket mert 18 fok van a lakasban?
Ha viszont jelent (bárki) azt kötelesek kivizsgálni ,de ha minden rendben van ezért nem veszik el a gyereket.
De ezt sem nagyon értem,mindig bosszankodok,hogy ilyeneket kivizsgálják,mintha rosszat akarnánk a gyereknek (nálunk is volt egy rossz akaró aki miatt kijöttek) viszont hány gyerek van áram, víz,fűtés nélküli házban, éheznek, ezzel van tele a tévé, ott mért nem tesznek semmit?!
Figyelj, mi fával fűtünk. Gyakorlatilag ezekben az enyhe időkben, ami mostanában van, nem gyújtunk be csak délután-estére. Így délelőttönként nálunk is csak 18 fok van, a lekisebbem 16 hónapos akivel itthon vagyok. Még egyszer sem volt megfázva. Fel van öltöztetve jól délelőtt, meg ilyenkor megyünk levegőzni, sétálni, és ebéd után mikor leteszem aludni akkor megyek begyújtani. Volt már nálunk a védőnő is így délelőtt látogatóban, neki is elmondtam, nem gyújtunk be ilyenkor ha nincs kint sem hideg, mert ha reggel 8-tól fűtök, estére már 28 fok van, a kazánt nem lehet nagyon szabályozni. A védőnő egyetértett, mondta hogy a túlfűtés sem egészséges, csak legyen a gyerek jól felöltöztetve amíg nem gyújtunk be. Ennyi.
Anyósod nagyon jóindulatú lehet, meg vagy áldva vele, de emiatt ne félj, sőt én mondanám is neki, hogy nyugodtan jelentsen fel a drága nagymama.
Vicces anyósod van :)
Nálunk is 18 fok van azért, mert mi az ettől melegebbet nem szeretjük.
A szobán kívül csak 13-14 fok van mindenütt, mert nincs pénzünk fűteni, köszönjük, jól vagyunk.
17-es vagyok
Borsodban élünk mi is :))
Viszont magyarok vagyunk, nem cigányok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!