Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azert elvehetik a gyerekeket...

Azert elvehetik a gyerekeket mert 18 fok van a lakasban?

Figyelt kérdés
2015. jan. 23. 14:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ha viszont jelent (bárki) azt kötelesek kivizsgálni ,de ha minden rendben van ezért nem veszik el a gyereket.

De ezt sem nagyon értem,mindig bosszankodok,hogy ilyeneket kivizsgálják,mintha rosszat akarnánk a gyereknek (nálunk is volt egy rossz akaró aki miatt kijöttek) viszont hány gyerek van áram, víz,fűtés nélküli házban, éheznek, ezzel van tele a tévé, ott mért nem tesznek semmit?!

2015. jan. 23. 14:32
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mi fával fűtünk. Gyakorlatilag ezekben az enyhe időkben, ami mostanában van, nem gyújtunk be csak délután-estére. Így délelőttönként nálunk is csak 18 fok van, a lekisebbem 16 hónapos akivel itthon vagyok. Még egyszer sem volt megfázva. Fel van öltöztetve jól délelőtt, meg ilyenkor megyünk levegőzni, sétálni, és ebéd után mikor leteszem aludni akkor megyek begyújtani. Volt már nálunk a védőnő is így délelőtt látogatóban, neki is elmondtam, nem gyújtunk be ilyenkor ha nincs kint sem hideg, mert ha reggel 8-tól fűtök, estére már 28 fok van, a kazánt nem lehet nagyon szabályozni. A védőnő egyetértett, mondta hogy a túlfűtés sem egészséges, csak legyen a gyerek jól felöltöztetve amíg nem gyújtunk be. Ennyi.

Anyósod nagyon jóindulatú lehet, meg vagy áldva vele, de emiatt ne félj, sőt én mondanám is neki, hogy nyugodtan jelentsen fel a drága nagymama.

2015. jan. 23. 14:36
 13/19 anonim ***** válasza:
Istenem,hogy lehet valaki-nem valaki,hanem a SAJÁT NAGYMAMÁJUK-ilyen rosszindulatú!Ne félj egy percig sem!Ez nem indok,hogy elvegyék.Ugyan már!Nagyon nagyon sok helyen,akik normál anyagi körülmények között élnek sincs sokkal melegebb,hiszen nem biztos,hogy a havi 40-50 ezer ft-os gázszámlát ki tudnák fizetni.A férjed mit szól a kedves anyukája ilyen beszólásához?!
2015. jan. 23. 15:52
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Ha így lenne, félig kiürülne Borsod.
2015. jan. 23. 16:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Nálunk is 18 fok van általában, este van csak melegebb, 20 fok, hajnalban 17-18. Nekem eszembe sem jutna ilyen, hogy ez gond, senki nem beteges, a gyerek egy éves, de még sosem volt beteg, mi sem szoktunk, csak 3-4 évente kb. Miért baj a 18 fok? Mi nem is tudunk jol aludni melegebb szobaban.
2015. jan. 23. 16:28
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer még kicsi volt a kislányunk, és Kijött rajta hétvégén a 3napos láz karácsony előtt, és bevittük az ügyeletre, és ott kérdezte az orvos, hogy milyen melegre fűtjük fel a lakást, mondtam hogy 21-22 fok, és azt mondta, hogy 18-19- nél melegebbet ne nagyon csináljunk, mert nem egészséges.
2015. jan. 23. 19:36
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Vicces anyósod van :)

Nálunk is 18 fok van azért, mert mi az ettől melegebbet nem szeretjük.

A szobán kívül csak 13-14 fok van mindenütt, mert nincs pénzünk fűteni, köszönjük, jól vagyunk.

2015. jan. 23. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

17-es vagyok

Borsodban élünk mi is :))

Viszont magyarok vagyunk, nem cigányok!!

2015. jan. 23. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem nálunk sincs 18-20 foknál melegebb mert panelban lakom ami nincs szigetelve igy hiába a távfütès hüvös van . de ha fözök akkor jobb .
2015. jan. 24. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!