Hogy jött meg a menzeszetek szülés után?
Figyelt kérdés
Az első menzeszem 1év után december 19-én jött és 2 nap alatt elmúlt, de ez se volt erős. Most kezdek idegeskedni, hogy mikor jön meg. Mennyire volt nektek rendszeres? Mikor állt be rendszeresre?2015. jan. 20. 21:33
1/5 anonim válasza:
Nekem 4 honappal szules utan jott meg eloszor, es ugyan olyan volt mint szules elott, talan egy kicsit jobban gorcsoltem. Egybol rendszeres volt, szoval kovetkezo is pontosan, kiszamithatoan jott, es az mar nem is fajt annyira. Par honap utan pedig fog.gatlot is kezdtem szedni.
2/5 anonim válasza:
Nekem 3 hónap után jött meg, azóta rendszeres, de mindig kb 1 héttel korábban jön és több napig tart, mint szülés előtt. Nem tudom, van-e összefüggés, de 17 hónapos a kicsi és még szoptatok.
3/5 A kérdező kommentje:
Én is szoptatok még. Előtte nekem mindig pontos volt sose késett egy napot sem. Reggel tesztelek egyet tuti ami tuti :-)
2015. jan. 20. 23:00
4/5 anonim válasza:
Szia nekem 5 hónapos volt a babám amikor megjött a menszim. Viszonylag norm. volt. Először össze-vissza,volt hogy 21 napra utána meg 28-ra, általában 7 napig tart de egyik eltartott 2 hétig is.Most 11 hónapos a babám és azt mondhatom hogy beállt. Ja és én 9 hónapos koráig szoptattam
5/5 anonim válasza:
Nekem mindig rendszertelen volt, aztán ahogy abbahgytam a szoptatást kb 1 hónapra rá megjött, teljesen normális mennyiség, nem görcsölt a hasam szóval teljesen rendben volt. Azóta is, annyi hogy beállt néhány napos eltérésre kb 2-3 napos eltérések vannak, de előtte nagyon rendszertelen és görcsölős voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!