Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szemészeti szűrést (retina...

Szemészeti szűrést (retina vizsgálat) 6 hónapos kortól mennyi idős korig csinálják?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 12:23
 1/3 Soproni András válasza:
Pontosítsd a kérdésedet. Miért van szükség a kicsinek a vizsgálatra? Miért tetted fel a kérdést. Ha érdekel, privátban ajánlok gyermekszemész szakorvost.
2015. jan. 21. 11:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mivel szeptemberre volt időpontunk de nem volt jó a gép és úgy írja hogy csecsemő szűrés,de a kisfiam már másfél éves hogy van e értelme új időpontot kérni.A gyerek orvos javasolta hogy vigyük el mivel én rövidlátó vagyok amúgy rajta semmi elváltozást nem tapasztalunk,kancsal se volt meg egész kis dolgokat is meg lát szóval szerintem nincs gond nála csak gondoltuk el visszük egy rendelésre.
2015. jan. 27. 11:24
 3/3 Soproni András válasza:
Gyermekszemész orvossal konzultáltam. A vizsgálatnak nincs életkori korlátja. Ha a gyerekorvos azt ajánlotta, hogy vidd a gyereket szemvizsgálatra, tedd meg. Ha budapesti privát gyermekszemész érdekel, magánban ajánlhatok.
2015. jan. 29. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!