Milyen fiúnevet illene a "Melkovics" névhez?
Figyelt kérdés
Egyszerűen már a kislányunk megszületése óta nem bírunk kitalálni egy olyan fiúnevet, ami mindkettőnknek tetszik, még jó, hogy kislány lett elsőre:)Ő Loretta lett.
Mindig is tetszett a Dániel, de zavar, ha ilyen gyakori egy név, kicsit különlegesebbet szeretnénk, és az a lényeg, hogy fordítva kimondva is jól hangozzon, mert külföldön élünk, így az olyan neveket is kerülnénk, amit nehéz kimondani egy külföldinek, mint pl. a cs, gy, ty tartalmazó keresztnevek.
2010. febr. 7. 14:54
11/22 anonim válasza:
Az Ármin nevet még nem hallottam,hát próbáltam becézgetni de semmi nem jutott eszembe, szép név,de nem muszáj becézni,ez így jó!
13/22 anonim válasza:
Erik,Mark,Manuel,Krisztian,Botond,Balasz,Alex.
Az Armin se rosz:)
15/22 anonim válasza:
Nekem egyből a Milán ugrott be. Szerintem nagyon jól hangzik együtt.
16/22 A kérdező kommentje:
ilyenkor jönnek azok a gondok, hogy hiába is tetszik egy név, ha a szomszéd dagadt, lökött kölykét is pont így hívják(nagyszülőknek is rögtön ez ugrana be, ő szomszédjuk:(, vagy valaki régi ismerősünket, akit nem kedveltünk. Ti nem voltatok már így ezzel? nem tudom, hogy lehet ezen túllépni, pedig jó lenne, mert tényleg nagyon tetszene a Milán.:)
2010. febr. 8. 12:30
17/22 anonim válasza:
Mond meg a mamidnak, hogy márpediglen neked ,nektek ez a név tetszik és késsz,és hogy úgy sem a neve miatt fogják szeretni,reméljük, elvileg nektek kell dönteni a ti gyereketek lessz,vagy a Milán után adjatok még eggyet ami nekik tetszik,azt így mindenkinek meg lessz az öröme,a végén úgyis mindenki Milánnak fogja hívni,általában az első nevet szokták használni!Én is eszt csináltam,mert nálunk is ment a vita ez miatt!Írd majd meg ha dűlőre jutottatok!Szép estét!
18/22 anonim válasza:
Szerintem
Melkovics Tamás vagy Melkovics István és esetleg még az hogy, Melkovics Attila
19/22 anonim válasza:
20:11 es vagyok nekem is még tetszik a Tamás és az István!
20/22 anonim válasza:
Én személyesen ismerek egy Mór nevű pár hónapos kisfiút -TÜNEMÉNY egy gyerek! És iszonyat jól hangzik a neve! Nyugodtan nevezzétek el Mórnak, hogy lenne már ciki Jókai nevét viselni! (Móricka amúgy szerintem nem Mór, hanem Móric.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!