20 éves vagyok, kb 1 hónapunk van a babáig. Nem akartuk tudni fiú lesz vagy lány, így mindkettőben gondolkodunk.Nekem lány névnben a Renáta tetszik, Fiúban a Róbert vagy az Attila, de a párom teljesen másokban gondolkodik. Neki a Dóra,Emma, valamint a Hanna tetszik, fiúból pedig az Olivér. És nem nagyon jutunk dűlőre:D Nektek melyik nevek tetszenek ezek közül?(Tóth vezetéknévhez!)Előre is köszi...
2010. febr. 7. 10:15
1/9 anonim válasza:
A Tóth Dórát nehéz kimondani,úgyh sztem azt kihúzhatjátok,a Tóth Attila meg túlzottan egybefolyik,ő lesz a "Tóta".:)Esetleg adjatok két keresztnevet,pl Tóth Róbert Olivér,és Tóth Renáta Emma.Mi is ezért adtunk két keresztnevet,egyik nekem tetszett, a másik az apjának.:)
2010. febr. 7. 10:21
2/9 anonim válasza:
A gyereknek két nevet lehet adni... Ráadásul még passzolnak is egymáshoz a kedvenc neveitek.
Kezdd el próbálgatni:
Tóth Renáta Dóra - szerintem szép
Tóth Renáta Emma - ez is szép
...
Tóth Róbert Olivér - kiváló
Tóth Attila Olivér - szintén kiváló
Szerencsére ezek a nevek elég semlegesek ahhoz, hogy remekül összepasszoljanak.
2010. febr. 7. 10:23
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, már mi is kezdtük összerakni őket, csak az a lényeg hogy a Dóra sehogy se kerüljön előre, mert azzal nekem is az a bajom hogy nehéz kimondani.Meg az Attilás verzióval is.Viszont nekem a Róberthez húz a szívem meg a Renátához. de az Olivér név annyira nem tetszik. Felmerült még, hogy az anyja meg apja nevét kapja majd a pici, de azzal se lennénk előre, mert akkor meg Zsófi vagy Ignác lenne. Lehet nagyon válogatós vagyok...:D Viszont az már biztos hogy ezek közül a nevek közül jön majd ki a győztes:) Köszönöm a válaszokat...
2010. febr. 7. 10:29
4/9 anonim válasza:
Nekem mindegyik név tetszik, bár tőlem távol állnak. Annak idején apával mi sem tudtunk dűlőre jutni, így megegyeztünk, hogy ha fiunk lesz akkor az ő verziója lesz, ha lány, akkor az enyém. Kislány lett, és így van egy gyönyörű Viktóriám :)) Rövid időn belül apának már jobban tetszett az általam választott név, mint amit ő gondolt.
Az általad írtak közül szerintem a Tóth Renáta, és a Tóth Róbert ami jól hangzik. De persze lehet két nevet is adni a babának, ennek csak az a hátránya, hogy akkor is egy néven fogjátok szólítani, de melyik is legyen...? :))
2010. febr. 7. 11:36
5/9 A kérdező kommentje:
Na igen, akkor is az egyik nevén kéne hívni:)
Amúgy...én kislány korom óta odáig vagyok a Robi névért, anyám teljesen bolondnak is tart miatta, mert neki ha Robi, akkor Róbert Gida...Szerintem még aranyos is.De engem valamiért nagyon megfogott. Úgy érzem hogy fiú lesz a csöppség,nagyon remélem:) Még lesz egy két "vitám" a barátommal, de majd ha lány, esetleg ő választhat!(Nem lány lesz:P)
2010. febr. 7. 11:51
6/9 anonim válasza:
Nekem a Renáta nem tetszik. Olyan cigányos.
2010. febr. 7. 12:11
7/9 A kérdező kommentje:
Hát...nem tudom, én speciel cigány Renátával nem találkoztam még soha.:) De...ha a cigány neveknél tartunk, nekem a Márió is nagyon bejön, csak nem adnám a gyermekemnek. Persze ízlések és pofonok...
2010. febr. 7. 12:17
8/9 anonim válasza:
Nekem a Renáta a kedvenc nevem ezt akartam a lányomnak adni,de a páromnak nem tetszett így meg egyeztünk a Ramónában,de fiunk lett aki a Zsolt nevet kapta az apja után.
2010. febr. 7. 16:17
9/9 anonim válasza:
nekem Renáta Barbara a nevem és valahogy nem megy össze :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!