Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol veszitek a kicsiknek a...

Hol veszitek a kicsiknek a ruháit?

Figyelt kérdés

Tesco, Cora, Auchan? Teszvesz, expressz, utcabeli, vagy ismerős anyukáktól?

Enyém még csak egy éves, de én úgy nem szeretek ruhát venni.. Legszívesebben megvennék egy csomagot és kész...

2010. febr. 5. 23:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

A legnagyobb bajom az a ruhavásárlással, hogyha végre kapok egy szuper kabátot, vagy nadrágot, akkor ezer százalék, hogy nem illik hozzáa a sapka-sál (színben), vagy a nadrághoz nincs megfelelő színű felsőm...

Ugyanez a kisruhákkal. Van sokféle színű, de isten ments, hogy egyszínű harisnyanadrágot kapjak hozzá, csakis mintásak vannak.. az meg hogy néz már ki mintás ruhához pld.

Legutóbbi "esetem". Végre kaptam egy nagyon halvány rózsaszín télikabátot, erre mit kapok ajándékba? Zöld sapkát, zöld kesztyűt... ahhoz meg kéne egy fehér vagy egy zöld kabát... Grrrrrrrr!!!!

2010. febr. 5. 23:32
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Bodyn és tipegőn kívül angol turiban vásárolok ruhákat.
2010. febr. 5. 23:35
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A Tesco-ban szerintem nagyon jó és csini ruhák vannak. Ezen kívül szoktam még Tacco-ban, C&A-ban, de ott elég ritkán. Fiú ruhákból idegesítően kicsi a választék, és ahogy látom, a 92-es méret egyenesen hiánycikk. A Tesco-ban szokott lenni. De pl. a téli kabáttal hatalmas gondban voltam. Ha véletlenül nem kellett volna elutaznom az ország másik végébe ősszel (Debrecenbe), ahol a Zarában vettem télikabit (szülinapi pénzből, mert amúgy azért nem 10 ezerért szoktam gyerekruhákat venni), akkor nem tudom, mit viselne most a gyerek. Egyszerűen nem volt a méretében télikabát sehol máshol. Vagy csak én nem találtam, de minden boltban azt mondták, hogy a 92-es méret pont az, ami már nem a baba ruhákhoz sorolnak, de a kisgyerekruhák meg egy számmal nagyobb méretben kaphatók csak. Mármint 98-as mérettel kezdődnek.

Ezen kívül szoktam egy ismerőstől is venni olcsón ruhákat, egy évvel idősebb a fia az enyémnél és csupa aranyos, megkímélt ruhájuk van. Néha néha Vaterán is veszek, de jobban szeretem saját szemmel látni azt, amit megveszek. Mondjuk ez leginkább a ruhákra igaz. Ajándékba is sokat szoktam kapni innen-onnan, sőt, még olyan is van, amit a most 20 éves öcsém viselt anno :D Turiba is betévedek olykor, meg bababörzén is vannak jók.

Petra

2010. febr. 5. 23:36
 4/13 A kérdező kommentje:
És ott megkapsz mindent, amit szeretnél, és harmonizálnak egymással a darabok? Nálunk is van itt egy nagy angol turis, de még nem voltam benne.
2010. febr. 5. 23:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszi Petra Neked is :)

Mielőtt megszületett a kislányom, egybe vettem egy ismerőstől egy 50 db-os csomagot, csupa márkás, alig hordott cucc volt, így 6 hónapos koráig szinte semmit sem kellett vennünk (csak bodykat) mert minden volt benne ami kell... De már másnak adja el a lány (aki közelebb lakik hozzájuk). Pedig milyen kényelmes megoldás volt? :)

És még egy adalék, sajnos utálok vásárolni. (hiába vagyok lányos anyuka).

2010. febr. 5. 23:39
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a Corában és a C&A-ban vásárolok minden ruhát.Csak sajna velem meg az a baj, hogyha egyszer nekifogok nem bírom abbahagyni.Képes vagyok megvenni még jövő évre is a ruhákat. Egyébként én ebben a két boltban mindig találok színben passzolókat. ÁLtalában úgy vásárolok, hogy minden alapszínből, amit hord a gyerek legyen egy alsó(barna, szürke, drapp, kék, fekete, piros) és akkor jöhet mindenféle felső is, mert lesz hozzá passzoló. És persze akciókor nagyon jó áron lehet mindent megkapni. Én a használtakban már csalódtam sajnos. Képen jól nézett ki, aztán élőben meg igen silány volt.Úgyhogy megfogadtam többet nem veszek teszveszen, vagy vaterán semmi ruhát. Főleg mert nálunk 3 gyerkőc van(4 éves, 2 éves és 3 hetes), így csak a jobb minőség éri meg, hogy még a harmadik is fel tudja venni.
2010. febr. 6. 07:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a Tescoban,a Corában és a C&A-ban veszem a ruháit,illetve a nagynéném az USA-ban lakik,és ő szokott hozni cuccokat.
2010. febr. 6. 08:10
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én turizok,és a Teszveszen vásárolok,ott általában kivárom a különlegesebb darabokat.(Pl nagyon szeretem a Monsoon ruhákat,azokat gyakran nézem,nagyon sok szépet kaptam.)Nagyon szeretek vásárolni a gyerekeknek,és mivel van két fiam,a lányoknak már jogos a rózsaszín.:)Én is nagyon figyelek amit írsz:h harmonizáljanak a ruhák.A színekkel általában nincs gond,ha van egy-két darab ami nem illik a többihez,keresek hozzá illőt,h legyen mivel felvenni.

De ha csomagot akarsz,keress nyugodtan, a Teszveszen,Vaterán nagyon sokat találsz.

2010. febr. 6. 08:15
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi a kislányom ruháinak többségét a sógórnőmtől, vagyis a kislányától "örököltük". Nekik elég jól megy, így rengeteg ruhájuk van, nagyon jó állapotban.

Azért én, és a nagyi is szokotunk venni néhány új darabot. Kertésznacit a kínaiban vettem, a Tesco-ban alvós rugit, vagy akciós pólkat, nacikat veszünk.

A tavaj nyári ruhatárát a picimnek az anyósom vette meg az Auchan-ban az előző év nyár végén. Fillérekre voltak leárazva a pólók, rövidnacik, napozók. Kiszámolta mennyi idős lesz a kicsim a jövő nyárra, és olyan méretűt vett.

Ezzel a módszerrel én is vettem pár ruhát ősszel tavaszra.

2010. febr. 6. 12:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokat kaptunk barátoktól és teszveszről-vateráról vadászok,barátoktól de ők is turiból hozzák és én is ha bemegyek a megyeszékhelyre körülnézek...és ha nagyobb lesz a baba,megyün pestre is shoppingolni second handbe ^^
2010. febr. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!