Milyen nevet adnál most születendő gyermekednek és hogy hívják a gyermekedet?
Figyelt kérdés
lánynak? fiúnak? ritka neveket is kedvelem!2015. jan. 8. 23:22
11/80 anonim válasza:
Még nincs gyermekünk, de tervezzük. Ha fiú lenne akkor Ádám, Olivér, Krisztián nálunk a nyerő eddig, ha pedig lány akkor Olívia, Villő, Alíz
12/80 anonim válasza:
Lányaim: Eszter, Flóra, Míra
Ha még lenne babánk, Annabella, vagy Vince lenne.
13/80 anonim válasza:
fiamat Zénónak hívják.
ha lesz kistesó lány esetén Alíz lesz, fiú esetén Ervin.
14/80 anonim válasza:
Ha lányom lenne,akkor Janka,Olívia,Bernadett lenne.Ha fia,akkor Dávid,Ádám vagy Áron
15/80 anonim válasza:
A fiam Szabolcs. Ha lenne még egy gyerekünk, akkor lánynévből a Linda és a Dóra a kedvencem (de nem nagyon merültem bele a lánynevekbe), fiúval viszont nagy bajban lennék.
16/80 anonim válasza:
Meg csak tervezzük, eddig a Flora, Linda, Liza, Adam es Aron nevek jöttek szoba.
17/80 anonim válasza:
Nekem ezek tetszenek (apa még csak a vállát vonogatja :))
Alexandra, Olívia, Viktória
Dávid, András
18/80 anonim válasza:
Az én nagyobbik fiam Alex az apja után a kisebb Áron és nemtudjuk most mi van a pocakban , de ha lány Mika, ha fiú Robin vagy Dávid
19/80 anonim válasza:
Eliza, Melinda vagy Bianka lenne, ha lány.
Fiúneveket nem tudok :), bár a Martin tetszik.
20/80 anonim válasza:
A gyerekeink Áron,Milán,Tamara.
Ha lenne még gyerek fiúnak a Xavér,lánynak az Abigél nevet adnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!