Milyen gyógyszert szednek a várandós anyukák?
Figyelt kérdés
Barátnőm 6 hónapos terhes, és nem szed semmi vitamint, csak gyümölcsöket eszik, és szeretnék neki venni valami vitamint, gondolok magne b6 katedra gyógyszerre, vagy akármi ilyesmire. Viszont, ami miatt felteszem a kérdést: terhességi cukra van :( és ezt nem szeretném bármiféle vitaminnal vagy bármivel,és az ilyesféle tudatlanságommal elrontani.
köszönöm a válaszokat
2015. jan. 7. 18:17
1/8 anonim válasza:
Akkor talán inkább ne gyógyszert vegyél neki nem?? Vegyél inkább egy babarucit, azzal nem lőhetsz mellé nagyon.
2/8 A kérdező kommentje:
azért gondoltam a vitaminra, mert tudom, hogy ő nem vesz ilyet magának :( sok sok babacuccot viszek neki így is. ez csak egy külön ötlet volt, ezért kértem segítséget
2015. jan. 7. 18:19
3/8 anonim válasza:
Ne vigyél vitamint szerintem. Inkább vigyél akkor egy naaaagy gyümölcstálat, azt biztosan értékelni fogja.
4/8 anonim válasza:
terhes vitamint már felesleges, mert azt a folsav tartalma miatt szedik a 12. hétig. utána már jó a sima multivitamin is, és az olcsóbb. magnéziumot csak görcsölés esetén kell...vegyel neki jo minosegu multivitamin, ha mindenaron ilyesmit szeretnel :)
5/8 anonim válasza:
Ne vegyél semmiféle vitamin, vagy magne B6-ot.
Inkább vegyél neki gyümölcstálat vagy gyümölcsöket.
Amikor terhes voltam, és semmit nem szedtem. Semmiféle vitamin gyógyszereket, vagy baba erősítőt vagy akárminek nevezzék tablettát. Viszont sok gyümölcsöt, zöldséget ettem.
6/8 anonim válasza:
Terhességi cukorra nem túl jó ötlet ajándéknak a nagy gyümölcstál...
7/8 anonim válasza:
vbiztos nem vennék kismamának érlelt, minden xarral lepermetezett zoldseget gyumolcsot. inkabb a vitamin, ha csak nem akarsz egy kg almaval beallitani.
8/8 anonim válasza:
6 hónaposan már sokan nem szednek vitamint, nekem is csak az első 3-4 hónapra javasolta a védőnő és az orvos is, utána szóltak, hogy hagyjam abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!