Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Szoktátok olvasni az...

Anyukák! Szoktátok olvasni az angyalok szülei történeteket?

Figyelt kérdés
Néhány napja odakeveredtem és azóta minden este olvasok történeteket. Fél éve volt egy vetélésem, ami ugye nem akkora tragédia mint pl egy 25 hetes baba megszülése. Nem értem miért olvasom, hisz nagyon sajnálom őket de valami mindig késztet arra hogy fellépjek oda és olvassak. Ez normális vagy le kellene tiltanom az oldalt?
2015. jan. 5. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vesztettem el babàt, de elég gyakran keveredek ilyen történetek közelébe. Az angyalokszüleit is szoktam olvasni. Borzalmas, tudom, de ilyenkor valahogy mindig hálàt adok, hogy nem velünk, hanem màssal. Sajnàlom amúgy a történetek szereplőit, nekem is fàj amit ìrnak, nem még nekik.

Kicsit attól félek, hogy ez nàlam amolyan felkészülés-féle dolog. Hogy majd egyszer nekem is lesz benne részem.

2015. jan. 5. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyszer odakeveredtem erről az oldalról és az összes történetet el "kellett" olvasnom. Végig bőgtem, de valami akkor is vitt tovább, hogy mindegyiket elolvasam. Nagyon fura érzés volt.
2015. jan. 5. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam, de akkor napokig, bőgtem is rendesen. Akkor döntöttem el, hogy na most belevághatunk, valóban teljes szívemből szeretnék babát. Fura, mert borzasztó dolgokat olvasni ott, mégis ez segített.

Akkor, ott minden háttérbe szorult, a munka, a pénz, a kollégák, a karrier, a hisztik, az igények.

Jól döntöttem/ünk. Már 2.5 éves, egészséges a kislányunk, imádom, ő és a férjem a mindenem. Már 6 hónapja várjuk a tesót, egyszer csak minket választ. :)

Még mindig emlékszem nevekre, családokra, édesanyákra és sokat gondolok rájuk. Nehéz dolgok ezek.

2015. jan. 6. 08:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül. Köszönöm kedves anyukák a megértést. Szép napot!
2015. jan. 6. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!