Anyukák, milyen időközönként juttok el ezekre a helyekre?
-szolárium
-fodrász
-körmös
-kozmetikus
És hány gyerkőc van? :)
Szoláriumba soha nem jártam.
Fodrászhoz 1/2 évente talán eljutok, gyerekek előtt 2-3 havonta jártam.
Körmöshöz nem járok, szülés előtt voltam párszor, de nem volt rendszeres.
Kozmetikushoz nem járok, szülés előtt is csak gyantáztatni jártam rendszeresen.
3 pici gyerekem van.
2 gyerek (2 év, 4 hónap).
Szoli: nem járok már, kb 3 éve voltam utoljára.
Fodrász: fél évente
Körmös: nem járok, rövidre van vágva a körmöm és én lakkozom
Kozmetikus: sosem voltam
Szoliba annyira nem sűrűn járok, mert elég barna vagyok.
Fodrászhoz évente 2x 3x, göndör hajam van, viszont festeni itthon befestem fekete hajú vagyok.
Körmöshöz 3 hetente, gyorsan nő a körmöm, és azért kellett mert vékony és töredező, így viszont ápolt a körmöm, nincs rá gondom.
Kozmetikushoz nem járok, mert mint mondtam barna bőrű vagyok, így nagyon nagyon ritka ha van patim vagy bármi :)
1 gyerekem van, másfél éves.
Ja és nem vagyok pláza cica, hanem rendes háziasszony, főzök, mosok, takarítok stb.
Egy darab gyermek.
Szoliáriumba nem járok, fölöslegesnek és egészségtelennek tartom, és nem is tetszik a szolárium-szín
Fordász másél- kéthavonta
Körmöket nem csináltatok (nő magától), nem tetszik a műköröm
Kozmetikushoz kéne járni, de sajnálom rá a pénzt :(
én pl soha nem járok fodrászhoz. magamnak vágom elöl és festem, hátul pedig legjobb barátnőm. nem azért mert nincs pénzem, hanem mert akárhányszor rászántam magam hogy elmenjek korábban mindig elcseszték a fejem (2 árnyalattal sötétebbre festették mint szerettem volna, vagy ha a végéből kértem hogy max 2 cm-t vágjon, akkor vágott vagy 6 cm-t..). amióta én festem és vágom barátnőmmel karöltve aki nagyon ügyes azóta nincs elcseszve a hajam.. mondjuk hátközépig érő egyenes hajam van, szóval nem ilyen 20 fokozatba vágott tépett típus, nem nehéz vágni :)
a fenti listából én kb csak szoliba jártam korábban is időnként mert problémás a bőröm és az mindig leszárította szépre. amióta megvan a kisfiam azóta is járok időnként ha "kirügyezik" az arcom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!