3 hete szültem császárral, és még mindig van hasam? Mikor megy le? Nektek mikor ment le? Vagy ez már háj?
Figyelt kérdés
2015. jan. 2. 16:00
1/5 anonim válasza:
1 éve szültem császárral és még van hasam. Nagyon lassan regenerálódik a hasfalam, orvos szerint teljesen nem is fog. A diastasis rectii-t már sikerült kezelni (loveyourbelly.hu vagy youtube-on gyakorlatok), de alapvetően nekem megnyúltak az izmok és az több munka lesz. Feleslegem is van valamennyi, de annyira nem sok, hogy ezt indokolja. Szóval most sokat edzek, igyekszem tornázni rá, de neked még korai, és csak fokozatosan és ésszel szabad, mert árthatsz is! Türelem a titka mindennek :)
2/5 anonim válasza:
9 hónap alatt nőtt meg, nem várhatod el, hogy 3 hét alatt eltűnjön.
3/5 anonim válasza:
Fiamnál szülés után kb 6 hónappal ment l a hasam, lányomnál sokkal kisebb volt a hasam és kb szülés után 1 hónappal ment le a hasam.
5/5 anonim válasza:
Nekem már a kórházból hazafelé jövet lapos volt a hasam. Az orvos meg is jegyezte, hogy milyen sportos kismama vagyok. Pedig nem sportolok és volt még rajtam 10 kiló, de ezek szerint nem a hasamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!