Karolina vagy Izabella?
Figyelt kérdés
Nektek melyik név tetszik jobban? (És kérlek, ne ajánljatok másikat, vagy ezeknek más formáit, mert csak ez a kettő jöhet számításba!) Érdekelnének a vélemények :) Előre is köszönöm! :)2014. dec. 28. 15:25
5/16 anonim válasza:
Karolina sokkal sokkal szebb. Meg úgy veszem észre, itt a gyakorin hogy sokan gondolkodnak az Izabella néven. Engem ez a név rettenetesen irritál! De a Karolina sztem tökéletes. Nem annyira régies, magyarkodó, divatnév, tucatnév. :) Jó babavàrást!
7/16 anonim válasza:
Mindkettő gyönyörű név. Nálam mindkettő listás volt anno, később a Karolina esélyes volt, mint második keresztnév a Nóra után, de lemaradt, sajnos.
Talán éppen ezért a kettő közül a Karolina icipicit közelebb áll a szívemhez.
8/16 anonim válasza:
Mindketto szep es mindketto felkerult mindketszer a listankra 😊
Karolina nekem elokelobb Izabella pedig vaganyabb.
Becezes szempontbol Izabella nyerna de Karolina tenyleg nagyon-nagyon tetszik onmagaban. Nem tudok donteni 😊
9/16 anonim válasza:
Karolina. Mindkettő szép, de az izabella eléggé felkapott lett mostanában.
10/16 anonim válasza:
Nekem mind a kettő tetszik.
1.Karolina
2.Izabella
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!