János név tetszik?
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 22:15
1/11 anonim válasza:
Nagyapáim, nagybátyáim neve. Nem csúnyák, de nem adnám.
3/11 anonim válasza:
Tulajdonképpen igen, tetszik. Viselhető név. Kisfiúnak a Janó, Jancsi becézés aranyos, a János felnőttként komoly, férfias.
Igaz, személyes okokból én nem adnám (volt vőlegényem János), de erről nem a név tehet.
Ma már kevés újszülött kapja ezt a nevet, mert manapság más stílusú, modern vagy ősmagyar nevek a divatosak, pedig nem rossz név ez!
4/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Jánosnak nem szólítanám, de Janinak, Janónak igen
5/11 anonim válasza:
1. vagyok, nem csúnya, azt szerettem volna írni. Bocs.
6/11 anonim válasza:
Nekem tetszik a kisfiamat is így hívják , most 9 hónapos és mi Janikának becézzük.
7/11 anonim válasza:
Hmm, nem rossz, bár én nem adnám.
8/11 anonim válasza:
Szerintem szép név. Bár én elfogult vagyok, mert az apukámat is így hívják. :)
10/11 anonim válasza:
Így hívták mindkét nagyapám, így hívják apukámat, nagybátyámat, apósomat és a férjemet is, szóval nálunk tömegesen vannak :-) páromon kívül senki nem utálja, szerintem egyébként normális, szép név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!