Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyák miután babát szülnek,...

Az anyák miután babát szülnek, miért raknak fel percenként egy fotót a babáról a facebookra?

Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 10:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Ha nyaralsz, arról posztolsz. Ha férjhez mész, akkor arról, meg a nászútról. Teljesen természetes, bizonyos határokon belül. Ha nem tetszik, tiltsd.
2014. dec. 21. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
33%

Jaj, utolsó, hagyd már ezt a nyálszöveget! Egy szóval sem mondtam, h nincs nagyobb gyerekem.

Igenis lehet normálisan viselkedni szülés után is, több ismerősöm is van, aki meg tudja állni, h az arcba tolja a gyerekét, ha kell, ha nem. Én is meg tudom állni, hormonok ide vagy oda. Ez egyszerűen csak mérhetetlen butaság, önelégültség (hogy micsoda nagy feladatot hajtott ő végre, pedig a világon naponta millió gyerek születik...igen, az afrikai, tanulatlan nő is meg tudja csinálni, meg tudja szülni, sokszor segítség nélkül), dicsekvési vágy. Egyik sem az értelmes ember ismérvei.

2014. dec. 21. 12:47
 13/16 anonim ***** válasza:
32%

11-es

Nem a posztolással van gond. Hanem azzal, h egyeseknek a gyerek születésével elmegy a józan eszük és még viselkedni is elfelejtenek.

2014. dec. 21. 12:48
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Egyeseknek úgy látom meg már szülés előtt sincs józan eszük...
2014. dec. 21. 13:20
 15/16 anonim ***** válasza:
11%
10-es, gyönyörűen megírtad. Igen, ezért.
2014. dec. 21. 13:53
 16/16 anonim ***** válasza:
45%
Én kiírtam ha valakinek nem tetszik nyugodtan töröljön nem lesz belőle vita. De rengetek rokon és ismerős külföldön vagy az ország másik felében laknak akik szeretnék làtni a picit hétről hétre hogy változik és elég hosszú lenne mindenkinek elküldözgetni. Így kiposztolom és az nézi meg aki szeretné
2014. dec. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!