Az anyák miután babát szülnek, miért raknak fel percenként egy fotót a babáról a facebookra?
Figyelt kérdés
2014. dec. 21. 10:20
11/16 anonim válasza:
Ha nyaralsz, arról posztolsz. Ha férjhez mész, akkor arról, meg a nászútról. Teljesen természetes, bizonyos határokon belül. Ha nem tetszik, tiltsd.
12/16 anonim válasza:
Jaj, utolsó, hagyd már ezt a nyálszöveget! Egy szóval sem mondtam, h nincs nagyobb gyerekem.
Igenis lehet normálisan viselkedni szülés után is, több ismerősöm is van, aki meg tudja állni, h az arcba tolja a gyerekét, ha kell, ha nem. Én is meg tudom állni, hormonok ide vagy oda. Ez egyszerűen csak mérhetetlen butaság, önelégültség (hogy micsoda nagy feladatot hajtott ő végre, pedig a világon naponta millió gyerek születik...igen, az afrikai, tanulatlan nő is meg tudja csinálni, meg tudja szülni, sokszor segítség nélkül), dicsekvési vágy. Egyik sem az értelmes ember ismérvei.
13/16 anonim válasza:
11-es
Nem a posztolással van gond. Hanem azzal, h egyeseknek a gyerek születésével elmegy a józan eszük és még viselkedni is elfelejtenek.
14/16 anonim válasza:
Egyeseknek úgy látom meg már szülés előtt sincs józan eszük...
15/16 anonim válasza:
10-es, gyönyörűen megírtad. Igen, ezért.
16/16 anonim válasza:
Én kiírtam ha valakinek nem tetszik nyugodtan töröljön nem lesz belőle vita. De rengetek rokon és ismerős külföldön vagy az ország másik felében laknak akik szeretnék làtni a picit hétről hétre hogy változik és elég hosszú lenne mindenkinek elküldözgetni. Így kiposztolom és az nézi meg aki szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!