Melyik név tetszik?
Figyelt kérdés
Anna,Panna,Hanna,Johanna.
Van akinek így hívják a gyerekét vagy tetszenek ezek a nevek?
2014. dec. 17. 23:10
1/10 anonim válasza:
Szia!
Nekem az egyik barátnőmet hívják Johannának, nekem nagyon tetszik ez a név:)
A többi is szép de a Hanna meg az Anna már tucatnév lett és nekem ezért annyira nem tetszik :(
Viszont a Panna is szép név
de ha ezek a nevek közül kellene választanom akkor biztos a Johanna nekem ez a név alapból a kedvenc neveim közt van:)
2/10 anonim válasza:
Túlságosan egyik se.De talán ha ebből kell választani akkor a Hanna. :)
4/10 anonim válasza:
A Hanna és a Johanna tetszik, de sajnos Hannából tényleg rengeteg van mostanában, úgyhogy a Johannát választanám.
5/10 anonim válasza:
Első három túl gyakori, habár fura vezetéknév mellé épp ezért jól passzolnának. "Normál" vezetéknévhez nekem a Johanna jönne be legjobban.
6/10 anonim válasza:
Függ a vezetéknévtől is, nekem régen az Anna volt az egyetlen női név, ami tetszett magyarul, és sokáig azt gondoltam, hogy ez lesz majd a neve a gyerekemnek, de azóta lett közvetlen Anna nevű családtag, így ez kiesik. Szerintem szép név, a Johanna is szép, a Hannáról olyan kis álmodozó, naiv kislány jut eszembe, a Panna meg becenévnek hangzik, felnőttként szerintem nem annyira viselhető. Nincs baj egyikkel sem, de a Hannát és a Pannát nem adnám.
8/10 anonim válasza:
Johanna tetszik. Az Anna és a Hanna tömegnév. A Panna pedig komolytalan, becéző, ami egy felnőttnél úgy jön ki, mintha hülyének nézném, mikor megszólítom.
9/10 anonim válasza:
Igazából egyik sem tetszik, de ha muszáj lenne választani, akkor Hanna.
10/10 anonim válasza:
Johanna. Szerintem gyönyörű név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!