Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak én hagyom el magam ennyire?

Csak én hagyom el magam ennyire?

Figyelt kérdés

Vannak napok amikor felöltözni sincs kedvem, erőm. :( Egyes napokon tele vagyok energiával, pörgök, mosok, főzök, takarítok, vasalok, babázok. Máskor meg egész nap alig tudom a minimálisat elintézni a gyerek körül. Napközben reggel nem szoktam rendesen felöltözni, otthonkában mászkálok, bő póló, sokszor kócosan. Csak akkor öltözöm fel rendesen, sminkelek vagy akármi ha kell, mert jön valaki vagy megyünk. Hétköznap nem, és. pl. ha becsönget a szomszéd vagy a pstás, néha kellemetlen, de egyszerűen nincs energiám magamra a baba mellett

7 hós múlt

2010. febr. 2. 11:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Néha én is így vagyok de azért mire hazaér munkából a párom erőt veszek magamon és kicsit rendbe teszem magam!Lemosakszom,átöltözöm,megfésülködök (10 perc) amíg a kislányom alszik vagy ép leköti valami a figyelmét!
2010. febr. 2. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ezzel én is így vagyok! A babát imádom! Ő a legfontosabb számomra!De mégis úgy érzem magam, mint a hullámvasúton, egyszer fenn, egyszer lenn.Egyik nap mindenhez van kedvem, mindenre van energiám. Másik nap meg semmi. Összefügg a szülés utáni depresszióval, vagy csak a bezártság teszi? Nem tudom, de remélem hamarosan "rendbe" jön minden!Kitartást nekünk!
2010. febr. 2. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:
estére én is igyekszem kicsit összeszedni magam, mire párom megjön, de nem mindig sikerül. Ma is annyira nyomott vagyok, fáradt gyenge...bosszant mert nem tudom miért , utálom magam ilyenkor
2010. febr. 2. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is néha nehezemre esik de muszály. A férjem itthon dolgozik, vagyis a ház másik részébe van az irodája, nincs itt velünk viszont bejön ebédelni és néha-néha bekukkant mikor van egy szabad perce. Ezért nem hagyhatom el magam, szeretném ha azt látná hogy mindig csinos vagyok ahogy megismert, ezért igyekszem magam mindig széppé varázsolni. :-)
2010. febr. 2. 13:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig az nem jó dolog,igenis tessék magad összekapni,mert kezdesz depis lenni.Nekem is volt ilyen,de még a baba előtt.

És nincs kifogás,mindig legyen időd magadra is..macinaciban is csini.

2010. febr. 2. 13:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Óóó nekem is akadnak ilyen napjaim. 2 éves pedig már a gyerekem. Két napja az egész napot hálóingben töltöttem. Pedig ha megyek valahova, mindig (vagy majdnem mindig) nagyon csinin vagyok öltözve, full smink, műgonddal elkészített frizura, stb. De ha csak itthon vagyunk, akkor kb. semmi :)
2010. febr. 2. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Tessék felöltözni, mintha indulnál otthonról és kicsit sminkelj, fésülködj!!!

A lányom szerintem elsők közt fogja mondani a szemfestéket, mert reggel együtt készülünk, ő fetreng a pelenkázón és lesi, ahogy pingálom magam, és öltözünk.

Szedd össze magad, mert ez sehova nem vezet. Hidd el. Én is voltam így vagy 3 hétig, le KELL győzni.

Sok sikert!

2010. febr. 2. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!