Gondolok itt a mosás alatt: textilpelenka,új ágynemű garnitúra,gumis lepedő matracra..
A főzés alatt: új cumisüveg,cumi,mellszívó...
2014. dec. 15. 18:37
1/8 anonim válasza:
Én az első gyereknél pelenkákat, lepedőket, ruhákat kimostam, vasaltam, a másodiknál már az újakat használat előtt nem.
A cumisüvegeket, mellszívót kifőztem első használat előtt is, és minden használat után.
2014. dec. 15. 18:42
2/8 anonim válasza:
Igen mindent ki kell mosni, akár hányadik gyereked I s születik. Vegyszerek, kosz, baktériumok és még ki tudja mik vannak az új ruhákon. Még én se veszek fel úgy új ruhát, hogy ne mossam ki előtte.
Sterilizálni is ki kell mindent, még egy jó ideig.
2014. dec. 15. 18:50
3/8 anonim válasza:
Természetesen ki kell mosni. Még egy felnőtt esetleg felvesz egy frissen vásárolt ruhát, de én egy babánál nem kísérleteznék. Cumisüveget, mellszívót is ki kell sterilizálni, utána még jó sokáig. Én csak a mellszívót használtam, de azt amíg fagyasztottam az anyatejet minden használat után beraktam a mikrós sterilizálóba, később már csak naponta 1x.
2014. dec. 15. 19:03
4/8 anonim válasza:
Hat en nem mostam ki semmit ami uj. Egyedul a cumisuveget foztem ki, mert azt megis a szajaba veszi. Ennyire nem kell felteni mindentol, nem Afrikaban vagyunk, hogy szinte minden fertoz.
Mindket gyermekem makk egeszseges.
2014. dec. 16. 13:32
5/8 anonim válasza:
Mi olyan nagy meló abba, hogy beteszi az ember a gépbe a ruhákat aztán kiteregeti? Ennyire nem lehet lusta senki! A olvas utánna mik vannak az új ruhákon, arról nem is beszélve hányan fogdossák össze a boltban....ha szerinted egy újszülött nem érdemel tiszta ruhát ahhoz csak gratulálni tudok.
2014. dec. 16. 14:24
6/8 A kérdező kommentje:
5.-ös válaszoló: nem a ruhákról volt szó!!! Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne is írj légyszives!!!
2014. dec. 16. 14:37
7/8 anonim válasza:
Textilpelenka amit a feje alá teszel stb..., de az előttem hozzászóló a ruhákról beszélt. Neki szólt a hozzászólásom.
2014. dec. 16. 17:28
8/8 anonim válasza:
Ágynemű garnitúránál magát a paplant meg a párnát nem mostam ki, huzatát igen. Szerintem eleve teljesen felesleges paplan+párna garnitúra egy babának. Elég a pléd+hálózsák, feje alá meg egy textilpelus. Textilpelenkát mindenképp kimosnám, feje alá kerül, válladra, száját törölgeted vele vagy épp a saját melledet. Lepedőt is igen, mindenképp.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!