2 évesemnek vettem egy ilyet és itthon láttam, h 4 éves kortól adható. De miért? Kép :
Alma-eper-banán. És semmi nincs ráírva, h miért ne lehetne 4 éves kor alatt adható. Szerintetek?
Nem 4 hónapos korról van szó?
Fura lenne, ha valamit ehet a 4 éves,a 3 meg nem...
Az a gyanúm, hogy nem a beltartalom, hanem a csomagolás miatt van ez ráírva.
Mivel, ha véletlenül a kisgyerek az apró kupakot, vagy zárószalagot beszippantja, és mondjuk perre kerül sor, akkor a gyártó védeni tudja magát, hogy ő, kérem szépen, ráírta, hogy kisgyereknek nem adható. Mint az apró darabokból álló játékok esetében is, mindig szerepel ez a felirat, még akkor is, ha egyébként való a játék 3 év alattiaknak.
Én erre tippelnék.
Igazatok van, én erre nem is gondoltam. Sióból szokott ilyet inni.
:)
6: Én is erre tippeltem, de itt az eredeti német oldal:
Warnhinweise
Geeignet für Kinder ab 4 Jahren. Bitte das Kind nicht unbeaufsichtigt mit der Verschlusskappe spielen lassen.
én meg ezt találtam: [link]
1 éves kortól
De mint előző hozzászólásából nekem az derül ki, h csak azért nem ajánlják 4 éves kor alatt, mert a zárószerkezete veszélyes lehet. Gondolom lenyeli, azzal nem játsszon.
Én adok az enyémeknek ilyeneket, gyakorlatilag mindig van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!