Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Tapasztala...

Melyiket válasszam? Tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

3 vagy 4 kerekű kocsit válasszak? Aki használja egyiket, vagy másikat megtudná osztani velem, hogy mért praktikusabb a 3 vagy 4 kerekű?

Kinéztem pár babakocsi márkát, van róla tapasztalataitok?

3 kerekűek:

Coletto Austin

[link]

Neonato Reverso Sport Tris

[link]

Smarty Travel System

[link]

a 4 kerekűek:

Symbaba Danny Sport 71 Multifunkciós Babakocsi

[link]

Pierre Cardin ps682TS

[link]

Használja valaki ezek közű valamelyiket? megtudnátok mondani mekkora a belső fekvőfelületük? Várhatóan 4 kg fölötti nagy babám lesz, és fontos, a kényelmes nagy fekvőfelület számomra...

Segítenétek? Légysziiii

2010. febr. 1. 19:09
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, még aktuális, ugyanis még nem vettük meg...:)
2010. márc. 20. 12:31
 12/13 nini24 ***** válasza:

Szia!

megvettétek a babakocsit?

Melyiket sikerült?

én is tanácstalan vagyok! :)

26 heteske

2010. jún. 17. 17:31
 13/13 A kérdező kommentje:

Igen megvettük a babakocsit, végül is ez mellett döntöttem:

[link]

Nagyon szuper! Nagyon meg vagyok vele elégedve! Fiam 1 hónapos nagy legény, hatalmas súllyal és méretekkel született, így nagyon fontos volt számunkra, hogy a babakocsi kellő nagyságú legyen, és ne legyen benne sehol sem gyári szűkítés. Ezzel első fiamnál aláfutottunk a dolognak, mert olyan kocsit sikerült vennem, amivel menet közben derült ki, hogy számunkra előnytelen és alkalmatlan a mi igényeinkhez. Első gyerek valóban tapasztalatszerzés...DE most már tudom, hogy mi az amit elsőnél elrontottam, és most már teljesen másképpen csinálom a másodiknál. Jobban odafigyelek a technikai dolgokra.:)

2010. jún. 20. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!