Második babám kisfiú lesz. Kicsit megijedtem. Tudnátok bíztatni?
Imádom a kislányom és valahogy mindig is lányos anyukának képzeltem el magam. Örültem volna, ha a kistesó is kislány lesz, hisz olyan édes két kis hajasbaba ahogy eljátszanak együtt.
Most meg kiderült, kisfiam lesz. Nagyon meglepődtem.
Leginkább attól félek, hogy nem lesznek jó testvérek mert nem lesz miről beszélgetniük. A kisfiúk autóznak/vonatoznak, a kislányok meg nyugisabb játékokat játszanak. Ráadásul a kisfiúk "agresszívebbek" is, kicsit durvábbak. Amikor kamaszodnak, a lányok és a fiúk is egymás között beszélgetnek, nem egymással.
A kislányom most nagyon pusziadós, bújós, igazi kis babusgatni való gyerek. Lehet egy kisfiú is ilyen? Vagy majd rúgni, harapni, ütni fog (eltúlozva)?
Tudnátok előnyöket mondani a kisfiúra? És az ilyen vegyes testvérek később milyenek lettek? Sajnos az én környezetemben csak negatív példa van, csak úgy voltak egymás mellett de igazi testvéri kapcsolat soha sem volt közöttük.
(tudom egy kicsit sarkosan írtam a fentieket, de talán így jobban megérthető, mitől is tartok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!