Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Rudolf...

Mi a véleményed a Rudolf névről? Rudi becézéséről?

Figyelt kérdés
2014. dec. 11. 21:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem tetszik.
2014. dec. 12. 19:31
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
A fiúk szoktak rudinak hívni a szerszámukat.
2014. dec. 12. 21:38
 13/17 anonim ***** válasza:
30%

minek kérdezed a véleményünket ha törölteted a választ?

Szerintem semmi bántót vagy rosszat nem írtam csak leírtam a véleményem a kérdésedre válaszolva, az ,hogy ennek ellenére milyen nevet adsz a gyermekednek az már csak a te és a párod döntése.

2014. dec. 12. 22:19
 14/17 anonim ***** válasza:
73%
Túró-rudinak fogják csúfolni, vagy rénszarvasnak fogják hívni!!!
2014. dec. 13. 12:33
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is hasonlóan asszociáltam, mint a többiek (rénszarvas, túró rudi, hímtag), és - bár a hangzása sem tetszik, de - éppen ezért nem is adnám.
2014. dec. 14. 12:10
 16/17 anonim válasza:
75%
Ez egyik kedvenc nevem! Nagyon jó kimondani, főleg becézni, hogy Rudi!! Örülnék, ha volna ismerősöm, aki Rudi. Ha meg cicám volna, úgy hívogatnám hogy rrrrRudi, és futva jönne! Ha lebeszélnek róla, legalább nevezz el egy cicát Rudinak. Ha gyerek, úgy képzelem, hogy szeret hegedülni, szemüveget visel és komoly, okos.
2014. dec. 22. 20:48
 17/17 Ko.Ru. válasza:
100%

Nekem speciel ez a nevem és kétségtelen, hogy néha kicsúfolnak, de akkor magamban azt mondom, hogy jolvan, látom az iq-d szintjét.

Aki meg a haverja, az meg úgyse fogja csúfolni

Ui.: Nyugodtan szólítsd Rudinak ( ha ez lesz a neve)

F12

2014. dec. 31. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!