Hogyan kezdjük el babás életünket egyetemista párként?
Barátnőmmel hiàba vèdekeztünk, teherbeesett. Mindketten otthon èlünk mèg, én dolgozom egyetem mellett, ő még nem. Az én csalàdom minimálbérből él, a párom jómódú családból származik.
Akinek van tapasztalata, vagy ötlete, kérlek meséljétek el, milyen lépésekkel haladtatok a közös életig! Minél hamarabb elveszem ès össze szeretnénk költözni. 21F
az ügyes és el is olvastátok a papírt?
"Ez a módszer jelentősen csökkenti a terhesség esélyét, de azt nem szünteti meg teljesen. "
tudod hány pharmatexes baba született már, tessenek fórumokat olvasgatni..
Aki él nemi életet, számítson rá, hogy nincs száz százalékos védekezési módszer. Nem vagyunk felelőtlenek, a leírtak szerint használtuk.
Nem tartozom magyarázkodással a vèdekezési módszerünket illetően, de elmondhatom, hogy én allergiás vagyok a gumira, ő pedig nem szedhet gyógyszert, de nem is akarnánk, hogy gyógyszerezzen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!