Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Krispin névről?

Mit gondoltok a Krispin névről?

Figyelt kérdés
Fiú név, és nekem nagyon tetszik.Adnád a babádnak?
2010. jan. 31. 16:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Krispin ókeresztény vértanú, aki a hagyomány szerint Diocletianus alatt szenvedett Soissons városában mártírhalált. Cipészként kereste kenyerét, a szegényeknek ingyen dolgozott. Kultuszának ősi központja Osnabrück, ahol ereklyéit őrzik.

Erre gondolsz? Nekem nem tetszik. (a Kovács mellé amúgy sem hangzana jól...)

2010. jan. 31. 16:14
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Szörnyű, nekem valami keksz jut róla eszembe vagy gabonapehely (Crispy). Soha nem adnám, szegény gyereket halálra csúfolják vele. Nem értem miért lettek divatosak az ilyen iszonyat hülye hangzású nevek, ráadásul az esetek túlnyomó részében Kovács,Tóth stb. egyszerű vezetéknevekhez választják őket, elég nevetségesen.
2010. jan. 31. 16:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Borzalmas....
2010. jan. 31. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik és biztos nem adnám a gyerekemnek soha, de ez én vagyok és ha nektek tényleg tetszik akkor nyugodtan adjátok ezt a kisfiatoknak. Ti lesztek a szülei és a lényeg, hogy nektek tetszik a név, a többi vélemény meg ne érdekeljen.
2010. jan. 31. 16:26
 5/11 anonim ***** válasza:
jaj elnézést de sztem szörnyű...:( főleg emiatt a PIN végződés miatt..hagy ne mondjam mire könnyű ezt majd csúfolni...
2010. jan. 31. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát én elsőre azon is elgondolkodtam, hogy fiú vagy lánynév. akkor már inkább Krisztián.
2010. jan. 31. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.Az Apáca show-ba hívják így a papot.
2010. jan. 31. 17:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Háát, annyira nem rossz, de én nem adnám.
2010. jan. 31. 18:11
 9/11 anonim ***** válasza:
nem
2010. jan. 31. 19:41
 10/11 anonim ***** válasza:
ÉN is csatlakozom a klubhoz, nekem sem tetszik.
2010. jan. 31. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!