Mitől szólalnak meg maguktól a zenélő játékok? Nálatok is előfordul ilyen?
Elég gyakran, hetente minimum 5 alkalommal megszólalnak a játékok. A tanuló kutya és a tanuló kulcsok. Az előbb is. A kisfiam a kiságyban alszik és tőle 2 méterre van a tanuló kutya, tehát nem éri el. Elkezdett énekelni a kutya, de nem énekli végig, hanem a dal közepén megszólal egy másik. Olyan, mint amikor valaki nyomkodja és nem várja meg, hogy vége legyen a dalnak.
Nálatok is előfordul ilyen?
A tanuló kutyával ez nálunk is gyakori volt.
Nem egyszer előfordult hogy mindannyian a konyhába voltunk és egyszer csak hallottuk a szobából: "szeretlek". "kéz" stb. Nálunk mindig csak a szavak mondta magától.
A miértjét nem tudom
Ha nem érzel érintéseket, nincs "figyelnek" érzésed, nem érzel hideget hirtelen, nincsenek megmagyarázhatatlan zajok stb akkor nincs ott "senki".
Sajnos nekem ezekhez nap mint nap szerencsém van, ha nagyképű akarnék lenni azt mondanám "látó" vagyok.
3 gyerekes anyuka
Hát ez a baj, hogy éjszaka vannak furcsa hangok. Az előszobában van egy fellépő, amin ülve veszik fel a cipőt a többiek. Éjszaka szokott olyan hang lenni, mintha valaki tologatná. Illetve egyszer volt olyan, hogy félhomály volt és szoptattam a kisfiam. Felnéztem és azt láttam, hogy valaki leskelődik, és amikor ránéztem akkor behúzta a fejét. Még szóltam is, hogy melyikőtök leskelődik? Senki sem válaszolt. Bementem a szobában és a férjem is és a 2 nagy gyerek is mélyen aludt.
Hideget nem érzek, de a járólap mindig egy ponton melegebb. Mindig máshol. Ezt azért érzem, mert mezitláb vagyok itthon zokni nélkül, illetve ha felmosok, akkor a melegebb helyeken egyből felszárad.
Mondjuk biztos frászt kapnék, ha éjjel kedélyesen csevegni kezdene velem valamelyik játék. Elemes egyelőre nincs, de az írásaitok alapján lehet, hogy ki fogom venni belőlük estére az elemet, ha lesz.
40+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!