Melyik szupinált cipőt ajánljátok? Vagy mindegyik jó minőség?
Salust, Szamost, Memot és a Supi+-t próbáltuk.
Maradéktalanul a Szamossal vagyok megelégedve. Különösen az orrvédős változatokkal. Benti cipőnek pedig a Memot használjuk, ez kintre nem jó, nagyon könnyen kopik az orra. A többivel mindegyikkel volt valami gondom.
Én is a SALUS-t ajánlom.
Mi is próbáltuk a SUPI+-t is, két alkalommal fordult elő 2 pár cipőnél (és ismerősöktől is ugyanezt hallottam), hogy a kék színű kisfiú szandálokon/cipőkön folyik le a feték, fog a festék, a tisztításkor jön le róla.
Nekünk a belső bőr talpbetét is gyorsan levált, a SALUS márkával nem voltak ilyen gondok, azzal nagyon meg vagyok elégedve a mai napig. Az első időktől kezdve szupináltat kell hordanunk, természetesen nem kell hozzá recept (csak akkor, ha a dőlészsögnek egyedinek, speciálisnak kell lennie, nagyobbnak, mint a normál 0,5 cm ami ezeknél a cipőknél van).
A kisfiam már ovis, így elég sok párat vásároltunk már, ma már csak salust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!