Szerintetek visszamehetek dolgozni?
nekem még megszakadna a szivem:-( kisfiam 21 hós,de mindig arra jutok ha eszembe jut ez a munka téma,h ez az idő már SoHa nem fog visszajönni és nincs az a pénz,ami miatt ezt a gyönyörű kisbabázást "megérné" munkára váltani:-)
SoHa:-))
amig csak lehet neeeeeeem:-)
hát nekem a fizetésem kb. annyi volt, mint most a gyedem.
a férjem is kb. ennyit keres. kijövünk, iszonyat spórolunk, de MINDEN megvan, és minden számla ki van fizetve.
a gyed maximuma mindenkinek 100 100 Ft...
A gyes-nél egyáltalán nem számít, hogy hány órát dolgozol. Én itt már számtalanszor leírtam, idéztem, belinkteltem, hogy időbeni korlátozás nélkül lehet munkát végezni gyes mellett a gyerek 1 éves kora után. Jó, nyilván nem olvasa mindenki pont azokat a kérdéseket, amikre én válaszoltam, nem is dorgálás akart lenni, csak csodálkozom, hogy tényleg ilyen kevesen olvasták el a gyes-re vonatkozó szabályokat. De akkor dobok ide is egy linket:
"Gyermekgondozási segély mellett végezhető kereső tevékenység
A gyermekgondozási segélyben részesülő személy - ide nem értve a nagyszülőt - kereső tevékenységet
a gyermek egyéves koráig nem folytathat, kivéve a kiskorú szülő gyermekének gyámját,
a gyermek egyéves kora után időkorlátozás nélkül folytathat."
Szóval senki nem nézi, hogy mennyit dolgozol.
akinek nem inge,ne vegye magára...
de valakinek mégis fomntosabb a pénz,mint a Babával eltöltött visszahozhatatlan idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!