Az Enikő név ritka? Szerinted szép?
Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 19:25
1/30 anonim válasza:
Enikő név nagyon nem ritka. Olyan gyakori h már nagyon elegem van belőle, mivel ritka ronda név.
2/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon helyes név, főleg ha szeretnivaló nőszemély lesz belőle. Én sok Enikőt ismerek, és mindegyik nagyon aranyos (ez biztosan véletlen).
3/30 anonim válasza:
Szerintem ritka, főleg mostanában, nem nagyon adják a babáknak. Nekem személy szerint nem tetszik. De a névadásban a te véleményed számít, nem az enyém :)
4/30 anonim válasza:
Nem ritka és nekem nem tetszik. Minden Enikő, akit ismerek, kényeskedő.
5/30 anonim válasza:
sztem sem ritka, én nekem személy szerint nem tetszik
6/30 A kérdező kommentje:
hogy miért tartjátok rondának az számomra rejtély...
szerintem gyönyörű
2010. jan. 30. 19:51
7/30 anonim válasza:
Szerintem szép név,bár nem túl ritka.Szép magyar név,aki nem tudja:Vörösmarty Mihály alkotta.:)
8/30 anonim válasza:
Manapság már ritka, szerintem nem olyan rossz vannak ennél sokkal csúnyább nevek is.
9/30 anonim válasza:
Én 3 Enikőt ismerek, mindhárman szépek és kedvesek :)
Hogy ezért, vagy égyébként is, de nekem nagyon tetszik, igazán szép név !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!