Akik az esküvő után nem kezdtetek próbálkozni a babával és eldöntöttétek, hogy kb. még meddig vártok, végül kivártátok az időt vagy hamarabb lett baba a tervezettnél?
Figyelt kérdés
Májusban lesz az esküvőnk és utána még legalább egy évig szeretnénk szórakozni, pihenni,ketten lenni és utána szeretnénk babát. Viszont sokaktól hallom, hogy az esküvő után ez a gondolat megváltozik és elkezdenek vágyni egy babára. Nektek mi a tapasztalatotok?2014. nov. 24. 13:37
11/13 anonim válasza:
Ó, ez majdnem egy éves kérdés:) Azóta a 2. felét is meg tudom válaszolni, végül kivártuk a kitűzött időt, nem csúszott be előbb, viszont már úton van:) Én nagyon nehezen bírtam a várakozást, szerintem akkor érdemes belevágni, ha az ember már nagyon akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!