Jol gondolom, hogy eselytelen?
Figyelt kérdés
Szerintetek terhesen lehetseges megcsinalni a fizikai alkalmassagi vizsgat?
Nemzeti Kozszolgalati Egyetem katasztrofavedelem szak
Jol gondolom, hogy picit halasztanom kell ezt az almomat ugye?
2014. nov. 23. 19:08
1/9 anonim válasza:
Amennyire én tudom oda nem kicsi a követelmény.Egy terhes nőnek ez már megterhelő lenne,és a babára nézve sem veszélytelen.Mennyi idős terhes vagy?
2/9 A kérdező kommentje:
Az alkalmassagi tavasszal lenne.
Szerintem jo allokepesseggel siman megvan az alkalmassagi, de a babamat nem veszelyeztetnem.
Amugy futas, felules, fekvenyomas is van a kovetelmenyek kozott.
Nem tudom, hogy varjak e egy evet vagy nezzek valami mas szakot, csak ez az ami igazan erdekelne.
2014. nov. 23. 19:14
3/9 anonim válasza:
Mennyi idős terhes leszel akkor?A felülés nagyon nem ajánlott.Futást is inkább a kocogást javasolják.
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs meg egyenlore a konkret idopontja. Nagy esellyel a masodik trimeszterre fog esni.
Kocogas az oda keves lenne.
2014. nov. 23. 19:28
5/9 anonim válasza:
Akkor semmi esetre sem.A felülés és az eröltetett futás már nagyon megterhelő akkor mind az anyának mind a babára nézve,és nem veszélytelen.
6/9 A kérdező kommentje:
Akkor varok egy evet vele, vagy kettot.
2014. nov. 23. 20:03
7/9 anonim válasza:
Jól gondolod. Nem veszélyeztetném a babát ilyen megterhelő felvételivel.
8/9 anonim válasza:
Még nem tudod, h hogyan leszel tavaszra. Jó esetben semmi gond nem lesz, de én halasztanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!