Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék valami jó baba-gyerm...

Szeretnék valami jó baba-gyermekneveléses könyvet! Melyik ilyen?

Figyelt kérdés

[link]

Itt sokat találtam, de nem tudok választani, kár, hogy nincsenek értékelve a könyvek az olvasók által.

2008. aug. 15. 10:48
 1/9 anonim ***** válasza:

Suttogó titkai- nagyon jó!!!! Alexandrában nem egész 3000Ft. Mindenki nagyon dícséri. Én is ezt tanulmányozom.

36 hetes kismama

2008. aug. 15. 11:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg bármit, csak a suttogót neeeee!!!!!!!!
2008. aug. 15. 11:38
 3/9 anonim ***** válasza:

Deeeee!

Olvass csak bele, mindenkinek bejött eddig! Kérdezz meg mást is róla!

2008. aug. 15. 11:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! A Suttogó első kötete megvan, bár nem tudom melyik lehet a 2. kötete? Nem tudja valaki a sorozat címeit?
2008. aug. 15. 12:06
 5/9 anonim ***** válasza:
2008. aug. 15. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:

szia én könyv nélkül nevelgetem mind a két lányomat a kismama újságot szoktam megvenni azt szeretem, de könyvet nem használtam soha mert általában nagy ellentmondások vannak benne,

CSAK AZ ÖSZTÖNEIDRE HALLGASS AZ A LEGJOBB

ÉS MÉGPÉNZT IS SPOROLSZ VELE.

2008. aug. 15. 13:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Én az Elizabeth Fenwick Kismamák nagykönyve cimü könyvet olvastam,a 2006 ban átdolgozott kiadást,az Alexandra onlein könyváruházba vettem.Igaz hogy 4000ezer körül volt de egy nagy vastag könyv amibe tényleg sokminden hasznos konkrét tanács van,egészen a terheség elejétöl a szülésen át a gyerek fejlödése,szoptatás,hozzátáplálás,egésség,babakelengye és még sok más hasznos dolog.Képpekel is ilusztrált igy még jobb!Nekem ez jött be pedig vettem dr stockot is,meg mást is.
2008. aug. 15. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is javaslom a suttogót, most olvasom az első részt, és vannak benne nagyon jó dolgok. Természetesen minden könyvből úgyis csak azt fogod megfogadni, amit úgy érzel, hogy rátok is illik.

A II. suttogó a kisgyerekekről szól. Az is hasonló árú.

2008. aug. 18. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem a suttogó bejön:)6hetes kisfiu mamája
2008. aug. 21. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!