szia én könyv nélkül nevelgetem mind a két lányomat a kismama újságot szoktam megvenni azt szeretem, de könyvet nem használtam soha mert általában nagy ellentmondások vannak benne,
CSAK AZ ÖSZTÖNEIDRE HALLGASS AZ A LEGJOBB
ÉS MÉGPÉNZT IS SPOROLSZ VELE.
2008. aug. 15. 13:34
7/9 anonim válasza:
Én az Elizabeth Fenwick Kismamák nagykönyve cimü könyvet olvastam,a 2006 ban átdolgozott kiadást,az Alexandra onlein könyváruházba vettem.Igaz hogy 4000ezer körül volt de egy nagy vastag könyv amibe tényleg sokminden hasznos konkrét tanács van,egészen a terheség elejétöl a szülésen át a gyerek fejlödése,szoptatás,hozzátáplálás,egésség,babakelengye és még sok más hasznos dolog.Képpekel is ilusztrált igy még jobb!Nekem ez jött be pedig vettem dr stockot is,meg mást is.
2008. aug. 15. 14:26
8/9 anonim válasza:
Én is javaslom a suttogót, most olvasom az első részt, és vannak benne nagyon jó dolgok. Természetesen minden könyvből úgyis csak azt fogod megfogadni, amit úgy érzel, hogy rátok is illik.
A II. suttogó a kisgyerekekről szól. Az is hasonló árú.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!