Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy néz ki nálatok egy...

Hogy néz ki nálatok egy hétköznap reggel?

Figyelt kérdés
Későnkelős-rohanós, vagy inkább korábban kelsz, hogy nyugiban elrendezd a gyerekeket, tudj te is reggelizni, időzni a fürdőszobában, stb.? Hánykor kelsz, hánykor kell elindulnod otthonról? Én irtó nehezen kelek, de sok idő kell reggel, hogy elkészüljek és elkészítsek 3 gyereket - be kell valljam, utálom a reggeleket, iszonyatos fáradt és stresszes vagyok.
2014. nov. 21. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:

Ált. előző nap este kikészítem, amit lehet, pl. a gyerekek ruháit. A sulis fiamnak bepakoljuk a táskáját, az ovisnak is kirakjuk, amit másnap be kell vinni (tornacucc, úszós cucc stb).

Min. 1 órával korábban kelek, mint ők, mert kell kb. fél óra, míg megiszom a kávém és közben netezek :) Kb. fél óra, míg összekészítem magam (fogmosás, arcmosás, smink, fésülködés, felöltözés).

7-or keltem a gyerekeket, akik esznek vmit (joghurt v. gabonapehely), felöltöznek, összeszedjük még, amit kell és fél8-kor indulunk.

Persze mire leérünk az előszobába, mindig kiderül, hogy valamit elfelejtettünk, fent hagytunk, koszos a cipő, nincs meg a dzseki/sapka, stb :)

Tehát nálunk koránkelős-rohanósak a reggelek :)

2014. nov. 21. 16:55
 2/3 anonim ***** válasza:

3/4 6-kor kelek, gyors összekészülődés, öltözés, smink és 1/4 7-kor keltem a lányokat. Jó eseteben 1/2 7-re már magukhoz térnek annyira, hogy öltöztethetőek legyenek. Ideális esetben 6.55-kor el tudok indulni a nagylánnyal oviba, a kicsit apuka viszi bölcsibe. Így legkésőbb 7.10-kor indulok az ovitól és 8-ra beesek a munkahelyemre.

Borzasztó minden reggel, alig bírom kiásni a csajokat az ágyból, aztán meg az idegeskedés, hogy el ne késsek. Próbaidős vagyok, így nagyon figyelek rá, hogy soha ne késsek. Aztán a kávézás meg a reggeli már a munkahelyemen van.

2014. dec. 1. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Inkább este készítek lehetőleg mindent elő. Kikészítem a ruhákat, a saját munkahelyi ebédemet, a gyereknek amit vinni kell az oviba (pizsi, könyv, miegymás). Reggel én korábban kelek, utánam apa, mikor már csak az öltözés van hátra, akkor keltem a kislányt. Pisil, eszik pár falatot, fogat mos, öltözik, fésülöm és tűz.
2014. dec. 2. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!