Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki ismer olyan plüsst,...

Valaki ismer olyan plüsst, amihez ha beszélünk, visszamondja?

Figyelt kérdés

Régen volt egy maci, és volt egy szívecske az elején.

De ilyet már nem találok, és még ehhez hasonló játékot sem.

2014. nov. 17. 22:06
 1/7 anonim ***** válasza:

én láttam ilyet, csak nem egy plüss, hanem egy nagy kék műanyag (olyan mint egy régi rádió)felülsárga gombok, az felvesz és visszajátszik.

a plüss megzavarná a gyereket szerintem, hogy a nyuszi azt beszéli mint ő.szerintem nem jó játék.

2014. nov. 17. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Plüsst nem tudok, de telefonra letölthető játék a talking tom. Ez egy macska, nálunk nagyon népszerű :)
2014. nov. 17. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ nekem is volt olyan macim,annyira imádtam csak elromlott.Most láttam a tescoba kis plüsst meg kell nyomni a mancsát és visszamondja csak elég érthetetlenül.
2014. nov. 17. 23:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen,nekünk van 2 ilyen hörcsögünk. Tavaly volt nagy sláger a Tesco-ban. Papagáj is volt ilyen.
2014. nov. 18. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Barátnőmék egy hónapja vettek ilyet a tescoba! Ha jól emlékszem plüss majom.
2014. nov. 18. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Ó!

4-es 5-ös! Esetleg budapestiek vagytok? Melyik Tescoban vettétek? Mert én amelyikben voltam, nem találtam ilyet ott.

Nagyon köszönöm a segítségeteket!

2014. nov. 18. 19:33
 7/7 anonim ***** válasza:
En is tavaly vettem a Tescóba macisat. De volt hörcsög es papagáj is. Amit mondasz gyorsított hangon mondja vissza. ( mint az Alvin es a mokusokban)
2014. nov. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!