Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Clostibegyt okozhat köztes...

Clostibegyt okozhat köztes vérzés? Vagy mi lehet?

Figyelt kérdés
Egy éve,h szültem,márciusig szoptattam akkor megis jött a menszeszem,majd,májusban és júniusban,majd 4hónap szünet..ekkor vissza mentem a dokimhoz,hogy mi lehett felírta a clostybegitet,hogy ettől beáll!október 8tól szedtem 5 napig,meg is jött október 27.én tartott 4 napig!!és be kellett vennem mensi első napjátol a másik 5 szem clostit!(17 napra )ma délután Elkezdtem vérezni,de nem olyan erősen mint mensikor,de fáj egy picit a hasam is és a mellem is!!!
2014. nov. 13. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A clostilbegyt egy peteérést csináló gyógyszer akinek nincs annak csinál így lehetséges hogy állapotos vagy! Ez nem a menszesz beállítására van, legalább is én még ilyenről nem hallottam!
2014. nov. 15. 12:40
 2/3 A kérdező kommentje:
A fokozott tejelválasztás miatt kaptam mivel emiatt volt rendszertelen a menszeszem,de nekem ilyen még soha nem volt,h 2 hét alatt 2szer legyen meg!! de ha terhes lennék akkor gondolom nem véreznék!!!!
2014. nov. 16. 11:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Azt írtad hogy nem úgy vérzel mint mensikor abból gondoltam hogy lehet hogy csak barnázás! Terhességi tesztet csináltál?

Érdemes lenne akkor mindenképpen elmenni nőgyógyászhoz nehogy valami baj legyen!Minden jót az első válaszoló!

2014. nov. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!