Buda, Csege, Csenger, Kende, Kolos vagy Lehel? Melyik tetszik a legjobban, illetve melyiket zárnátok ki?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 20:04
1/15 anonim válasza:
Leginkább mindet. Talán még a Lehel olyan elmegy kategória.
2/15 anonim válasza:
Nekem a Kende tetszik, Kolos elmegy. A többi nem tetszik egy cseppet sem.
5/15 anonim válasza:
Nekem csak a Lehel tetszik.
Még a Buda és Kolos is.
A CS betűs nevek számomra nem férfiasak, nem tetsznek. Egy Kende ismerősöm van- és ha a név kötelez- akkor ezt is totálisan kizárnám. :)) (szörnyű egy ember)
:)
EGyébként melyik passzol legjobban a vezetéknevetekhez- azt válasszátok! :)
6/15 anonim válasza:
Kende és Kolos nagyon tetszik.
Lehel és Csege elmegy, Lehel még talán, talán ....
Csenger és Buda nem tetszik.
7/15 anonim válasza:
A Lehel és a Kende nagyon tetszenek! A Csegét és Csengert zárnám ki.
8/15 anonim válasza:
Buda tetszik a legjobban, aztán a Kolos, Lehel, Kende. A Csege, Csenger a legkevésbé, de nálam még ezek is az "adható" kategóriában vannak. Egyiket sem zárnám ki. Szépek.
9/15 anonim válasza:
Egyiket sem adnám, nem az én stílusom, de a Csnger, a Kende, a Kolos és a Lehet nem rossz :) A Buda még talán elmegy, de a Csege.. :/
10/15 anonim válasza:
Nekem egyik se tetszik ne haragudj :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!