Rászoruló kismamanak nincs olyan hely ahol baba cuccokat kérhet adományként?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 14:08
21/30 anonim válasza:
22/30 anonim válasza:
23/30 anonim válasza:
Legalább terhesgondozásra jársz, hogy az anyaságit majd megkapd?
24/30 anonim válasza:
22-es ez jogos. Minden nap kiirja hatha lesz par ember aki elhiszi es megszanja? Vannak nagyobb gyerekek, de nincs semmi babacucc, van net meg laptop de nincs 1000 ft kiskadra.. csak nekem gyanus??
25/30 anonim válasza:
Nem,nekem is... Nem értem az ilyen kismamákat... Ha megtudom,hogy gyerekem lesz, akkor elkezdek spórolni, tervezgetni, vásárolgatni.
26/30 anonim válasza:
Túrkáló. Tesómék onnan vásároltak csomó mindent, tök jó állapotúakat, volt olyan, amin még a címke is rajta volt. Zubogó vízbe ki kell mosni és jók. Vagy menj be a templomba, nagyon sok helyen van a faliújságon olyan, hogy ez meg az ingyen elvihető.
A tápszer már bajosabb, erről orvossal beszélgess.
28/30 anonim válasza:
Forrásban lévő vízben, ha így jobban tetszik.....
29/30 anonim válasza:
Drágalátos kismamának van már nagyobb gyereke. Nem is egy. És nincs 1 db ruha meg semmi? Ccc... Erről ennyit.
30/30 anonim válasza:
NE legyetek rossz indulatuak kérlek benneteket..bár a baba fontosabb mint a net telefon stb...olyan hogy Családsegitö nincs nálatok? Merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!