Két szobás lakásban 3 gyerekkel meddig érdemes maradni?
Szia! Szerintem sem az iskoláskor a „bűvös határ”, inkább a kiskamaszkorra tenném, amikor már jobb, ha külön vannak, legalább a nem egyneműek.
Egyébként meg, ha Waldorfba íratod, akkor nem is kell otthon tanulniuk, szóval ilyen probléma fel sem merül. (Mi nem így tettünk, csak mondom. :))
Mi komolyan gondolkodunk a waldorfon :))
Nem számítottam ilyen sok válaszra, örültem mindenki véleményének! :)Azt hiszem, még ráérünk :)
Na látod! Barátnőmék pont így vannak, mint ti, két Waldorf-iskolás (alsós) gyerek, egy ovis, kétszobás lakás. Nem mondom, hogy nem szívesen költöznének nagyobb lakásba (nincs rá pénzük sajnos), a nagyobb gyerekek időnként már igényelnék, hogy egyedül legyenek, nem a tanulás miatt (hisz nincs házi, kötögetni meg bárhol lehet), inkább hogy a kicsi ne legyen mindig „láb alatt”. De mivel más-más különórákra járnak, azért megoldható, hogy legyen nyugisabb időszakuk otthon.
Szerintem egyébként ez inkább a szülőknek nehéz, nem a gyerekeknek, de ez is nyilván szülőfüggő, akinek három (vagy több) gyereke van, az nem hiszem, hogy igényli a magányt. :) Mivel egy kétszobás lakásban mindig mindenütt van egy-két gyerek, én megbolondulnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!