Lennél béranya? (elméleti kérdés)

Mint ahogy egy válaszoló irta, nagyon sok pénzért talán.
De egyébként nem.

Az ""én"" gyermekem lenne, hiába nem én lennék az "igazi?" biológiai anyuka. A testemnek nem lehet azt mondani, ne szeresd, csak tápláld, a hormonok ugyan úgy működnek. És a szülés után a kincsecskét odaadni a szüleinek, áááá nem tudnám. Teljesen kibuknék, hogy nem érezhetem, láthatom, szopiztathatom stbstb.
Ha nem kötődnék a babához, csak az inkubátora lennék, úgy vállalnám, de ilyen nincs.

Családban szerintem nem lenne rá szükség,viszont van egy nagyon jó barátnőm,akiknek nem lehet gyerekük.
Neki szívesen vállalnám,de csak úgy,ha mondjuk nekünk a tervezett babákon felül becsúszna még egy,akit esetleg már nem tudnánk anyagilag vállalni.
Azt a tortúrát,ami a mesterséges megtermékenyítéssel együtt jár,azt szerintem nem vállalnám,de így segítenék a barátnőméken,és a babán is,ha már mi nem tudnánk vállalni.
Az más kérdés,hogy a barátnőm mit szólna hozzá,de szerintem ő szívesen felnevelné az én véremet is,mert nagyon szeretnének már,és minket legalább ismernek,tudják,hogy egészségesek vagyunk,milyen a környezetünk.

Amiről te beszélsz az inkább örökbeadás, a béranyaság kicsit más szerintem.
Egyik válaszoló voltam

Én lennék simán!!
10 milláért simán elvállalnám!!Nem go dolnám meg magam stb...
100%
Mert van 3 gyerekem ,és egy jó férjem,viszo t sok tartozásom ami miatt nem merek visszamenni dolgozni mert konkrétan az egész fizetésem letiltanák ,tehár nem vagyok hitelképes ,és a gyerekeimnek enni , lakni ,ruhát venni kell!!Akkor nincs kérdés!!
Igen megtenném!!
35 éves vagyok és egészséges!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!