Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lennél béranya? (elméleti kérdés)

Lennél béranya? (elméleti kérdés)

Figyelt kérdés
Tudom, hogy itthon ezt nem lehet törvényes keretek között megcsinálni, szóval a kérdésem pusztán elméleti. Ha Magyarországon törvényes lenne a béranyaság, akkor te vállalnád-e? Kinek igen, kinek nem? Mennyit kérnél érte (pénzt és/vagy temészetbeni juttatást)?
2010. jan. 26. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Mint ahogy egy válaszoló irta, nagyon sok pénzért talán.

De egyébként nem.

2010. jan. 26. 20:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sok pénzért igen! Lelkileg biztos nehéz lenne elviselni, hogy oda kell adni a babát.
2010. jan. 26. 22:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Az ""én"" gyermekem lenne, hiába nem én lennék az "igazi?" biológiai anyuka. A testemnek nem lehet azt mondani, ne szeresd, csak tápláld, a hormonok ugyan úgy működnek. És a szülés után a kincsecskét odaadni a szüleinek, áááá nem tudnám. Teljesen kibuknék, hogy nem érezhetem, láthatom, szopiztathatom stbstb.

Ha nem kötődnék a babához, csak az inkubátora lennék, úgy vállalnám, de ilyen nincs.

2010. jan. 27. 08:50
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Testvéremnek vállalnám, idegennek soha.
2010. jan. 27. 09:23
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vállanám semennyiért. Lehet hogy ezzel segítenék valakin, de akkor sem birnám lelkileg feldolgozni. El sem tudnám képzelni, hogy bennem fejlődik 9 hónapig, elmennék szűlni és már vinnék is el tőlem a szülei. Én meg nem tehetnék semmit mert ugye nem az enyém. Nem biztos, hogy nem tudnám vállalnám még sok pénzért sem.
2010. jan. 27. 10:27
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
javítok: vállalni :)
2010. jan. 27. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Családban szerintem nem lenne rá szükség,viszont van egy nagyon jó barátnőm,akiknek nem lehet gyerekük.

Neki szívesen vállalnám,de csak úgy,ha mondjuk nekünk a tervezett babákon felül becsúszna még egy,akit esetleg már nem tudnánk anyagilag vállalni.

Azt a tortúrát,ami a mesterséges megtermékenyítéssel együtt jár,azt szerintem nem vállalnám,de így segítenék a barátnőméken,és a babán is,ha már mi nem tudnánk vállalni.

Az más kérdés,hogy a barátnőm mit szólna hozzá,de szerintem ő szívesen felnevelné az én véremet is,mert nagyon szeretnének már,és minket legalább ismernek,tudják,hogy egészségesek vagyunk,milyen a környezetünk.

2010. jan. 27. 14:35
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Amiről te beszélsz az inkább örökbeadás, a béranyaság kicsit más szerintem.

Egyik válaszoló voltam

2010. jan. 27. 16:12
 19/19 anonim ***** válasza:

Én lennék simán!!

10 milláért simán elvállalnám!!Nem go dolnám meg magam stb...

100%

Mert van 3 gyerekem ,és egy jó férjem,viszo t sok tartozásom ami miatt nem merek visszamenni dolgozni mert konkrétan az egész fizetésem letiltanák ,tehár nem vagyok hitelképes ,és a gyerekeimnek enni , lakni ,ruhát venni kell!!Akkor nincs kérdés!!

Igen megtenném!!

35 éves vagyok és egészséges!!

2017. márc. 26. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!