Tejszínes csirkemell, rizs. Így bármikor megenném, de szülés után semmilyen szilárd kaja nem ment le a torkomon.A húslevesnek nagyon örültem és anyósomtól szinte sírva kértem a rántott levest pirított kenyérkockával, mikor kérdezte mit ennék. Akkorian annyi rántottlevest ettem, hogy most rá sem bírok nézni:)
2010. jan. 26. 15:26
13/32 anonim válasza:
Szia!
Én semminek, nem volt étvágyam.Pedig a kedvencemet hozták, kacsát, és nem tudtam megenni.Öt napig voltunk bent, addig nem sokat ettem, meg utána hogy hazajöttünk, még tartott két hétig.Tejem ettől függetlenül volt.
4,5 hónapos kisfiú anyukája /Z/
2010. jan. 26. 15:29
14/32 anonim válasza:
én még csak most fogok szülni de már megvan h mit fogok kérni a Páromtól h hozzon MADÁRTEJET pláne h most esett le h nem is ettem több mint ááá nem is tudom hány hónapja...most megtudnék enni egy vödörrel...remélem sietni fog a csajszim h anya minnél elöbb ehessen:)
2010. jan. 26. 16:07
15/32 anonim válasza:
Szőlő!!
Imádtam nagyon sokat meg tudtam akkor belőle enni, pedig azelőtt nem voltam oda érte.Amúgy nekem szülés után kb 1 hétig nem is volt étvágyam...
2010. jan. 26. 16:22
16/32 anonim válasza:
semminek. nem bírtam enni hetekig. kedvem se volt hzzá, meg nem is kívántam.
falra másztam attól, hogy mindenki mondogatta, hogy "enned kell".
2010. jan. 26. 16:49
17/32 anonim válasza:
Fasírtnak, nagyon gyorsan befaltam, ki voltam rá éhezve. Válaszul a fokhagymától egész éjjel ordított az akkor 4 napos babám :( Na akkor megfogadtam nem eszek fűszereset amíg szoptatok.
tescos sajtos kiflit meg sonkát rendeltem minden nap vacsira.más kifejezetten nem volt,de mire hazaértem csináltattam anyuval egy jó kis spagettit.rendesen be is kajoltam akkor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!