Melyik a legszebb név? Anikó, Enikő vagy Ildikó?
Egyik sem a kedvencem, de mindegyik szép, viselhető név, semmi furcsa, ronda, ellenszenves dolog nem jut eszembe róluk. És biztos, hogy a korosztályukban ritkának is számítanak. Nekem az Enikő és az Ildikó jobban tetszik, mint az Anikó. Nézzétek meg, hogy a vezetéknévhez melyik illik jobban, illetve a névnap-szülinap távolsága hol az optimálisabb.
Jó babavárást!
,,Ha nem baj javasolnék modernebb neveket a mostani helyet. Enikő: Eszter..."
mert az Eszter szerinted modern név??? :O Igen,megint felkapott lett,meg a Sára,Emma és társai. Csak az a baj,az összes idős néni,mama,nagynéni,isten tudja ki vagy Eszter,vagy Sári,vagy Emike,vagy Júlia,vagy Ilona...Nagyon is régi,magyar nevek,amik persze szépek,de egyik szomszéd öreglány után sem adnám a lányomnak se az Esztit,se a Sárát.... de ,,Huanita,, se legyen azért csórikám :D valami köztes átmenet,amit tud az ember lánya normálisan viselni.
Én egyébként itt hüledezek, hogy mennyi mocskolódó, rondázó véleményt kaptak ezek a nevek, mikor én el sem tudom képzelni, miért... Szerintem teljesen normális, viselhető nevek, és nem értem, mi ez a nagy ellenérzés velük kapcsolatban. Szerintem a rendkívül színvonalas Szkarlett kategóriájú nevek jobban rászolgálnak az ilyen becsmérlésekre...
Én az Anikót választanám, és Nikizném vagy Nikcsáznám.
Köszi a válaszokat, amelyek alapján bejött a statisztika. Az Enikő benne van a 100 legnépszerűbb névbe, de én ritkát szeretnék.
25-ös: szülinap-névnap távolság alapján: Ildikó a nyerő, ez nekem tetszik. A vezetéknév alapján Enikő, ez a párom kedvence.
28-as: én is csodálkozom, bár nem topnevek, de elég gyakoriak a felnőtt ismerőseim körében. Mi lett volna, ha dédanyáim nevét írom ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!