Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik a legszebb név? Anikó,...

Melyik a legszebb név? Anikó, Enikő vagy Ildikó?

Figyelt kérdés
Nálunk már mindhárom felmerült, de nehéz dönteni.
2014. okt. 30. 17:07
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
Miért jó pont az anyósnál ,és nem hiszem ha Anna lenne a gyermek akkor anyósod jutta mindig az eszedbe.:D
2014. okt. 30. 20:44
 22/30 anonim ***** válasza:
Enikő. :)
2014. okt. 31. 00:16
 23/30 anonim ***** válasza:
83%
Modernebb nevek.. meg egyik rondabb mint a masik.. gratulalok :) csak mondjuk ha a jatszoteren elkialtod magad h ' eniko ' nem 20 gyerek fog odarohanni hozzad azert mar nem mpdern nev ? meg ronda? na jo oke :)
2014. okt. 31. 05:46
 24/30 anonim ***** válasza:
90%
Egyik sem tetszik picit sem...
2014. okt. 31. 07:30
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyik sem a kedvencem, de mindegyik szép, viselhető név, semmi furcsa, ronda, ellenszenves dolog nem jut eszembe róluk. És biztos, hogy a korosztályukban ritkának is számítanak. Nekem az Enikő és az Ildikó jobban tetszik, mint az Anikó. Nézzétek meg, hogy a vezetéknévhez melyik illik jobban, illetve a névnap-szülinap távolsága hol az optimálisabb.

Jó babavárást!

2014. okt. 31. 07:45
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Egyik sem tetszik, de az Enikő a legjobb ezek közül. Anikó és Ildikó nekem túl régimódi, nem tudom elképzelni kisgyereknek...pedig tudom, hogy vannak/voltak ilyen nevű kisbabák.
2014. okt. 31. 08:44
 27/30 anonim ***** válasza:
38%

,,Ha nem baj javasolnék modernebb neveket a mostani helyet. Enikő: Eszter..."

mert az Eszter szerinted modern név??? :O Igen,megint felkapott lett,meg a Sára,Emma és társai. Csak az a baj,az összes idős néni,mama,nagynéni,isten tudja ki vagy Eszter,vagy Sári,vagy Emike,vagy Júlia,vagy Ilona...Nagyon is régi,magyar nevek,amik persze szépek,de egyik szomszéd öreglány után sem adnám a lányomnak se az Esztit,se a Sárát.... de ,,Huanita,, se legyen azért csórikám :D valami köztes átmenet,amit tud az ember lánya normálisan viselni.

2014. okt. 31. 10:58
 28/30 anonim ***** válasza:

Én egyébként itt hüledezek, hogy mennyi mocskolódó, rondázó véleményt kaptak ezek a nevek, mikor én el sem tudom képzelni, miért... Szerintem teljesen normális, viselhető nevek, és nem értem, mi ez a nagy ellenérzés velük kapcsolatban. Szerintem a rendkívül színvonalas Szkarlett kategóriájú nevek jobban rászolgálnak az ilyen becsmérlésekre...

Én az Anikót választanám, és Nikizném vagy Nikcsáznám.

2014. okt. 31. 11:04
 29/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, amelyek alapján bejött a statisztika. Az Enikő benne van a 100 legnépszerűbb névbe, de én ritkát szeretnék.

25-ös: szülinap-névnap távolság alapján: Ildikó a nyerő, ez nekem tetszik. A vezetéknév alapján Enikő, ez a párom kedvence.

28-as: én is csodálkozom, bár nem topnevek, de elég gyakoriak a felnőtt ismerőseim körében. Mi lett volna, ha dédanyáim nevét írom ki?

2014. okt. 31. 13:11
 30/30 OliverP.S válasza:
Enikő 😍😍❤
2016. dec. 31. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!