Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Doroti név kisbabának milyen...

Doroti név kisbabának milyen lenne?

Figyelt kérdés

2014. okt. 29. 10:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én ismerek egy Dorotit,ő is volt baba,már 8 éves. Èn nem adnám,de ha nektek tetszik,akkor adjátok. Az itteni válaszok befolyásolnak a választásba amúgy?
2014. okt. 29. 13:29
 12/14 A kérdező kommentje:

"De gondolom a gyermeked nem csak kisbaba lesz..."

Teljesen igazad van. Már 30 évesnek sem tudom elképzelni, hogy Doroti legyen. Meg elég magyaros/parasztos/vidékies (kinek mi a jó kifejezés) a vezetéknevünk. Azthiszem ez igy béna lenne :-) Köszi mindenkinek a hozzászólást. Asszem már nem is tettszik...

2014. okt. 29. 13:31
 13/14 A kérdező kommentje:
Ez a talán kategória volt, de másra hajlunk valójában. Ezért is mertem kiirni.A "number one" nevet ki sem merem irni, nehogy valaki beszóljon, és rossz érzésem legyen miatta. Barátnőmnek valaki "lesz.rozta", meg ocsmánynak nevezte a babájának szánt nevet... hát grat neki. De itt ezt senki nem tette, ezúton is köszi!
2014. okt. 29. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Dorottya vagy Dóra.
2014. okt. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!