Naturlandos babafürdetőt mennyi vízben kell felfőzni?
Figyelt kérdés
Ilyen tubusos babafürdetőt írt fel a doki, mondták hogy előre fel kell főzni, de nem emlékszem mennyi vízben és nem érem el a védőnőt, a papírján meg nincs rajta semmi.
Köszi
2014. okt. 28. 07:35
1/7 anonim válasza:
Én egy bögre vízben szoktam. Igazából nem lényeg hisz úgy is a kád vízbe öntöd.
2/7 anonim válasza:
Ki mondta ezt neked? Én simán beletettem a fürdővízbe, semmiben nem oldottam fel előtte és főleg nem főztem fel.
3/7 anonim válasza:
Nekem se mondták h fel kell főzni, azt mondta a védőnő rakjam a vízbe. Miért kéne felfőzni?
4/7 anonim válasza:
Gondolom azért mondta, hogy könnyebb legyen boldogulni vele.
Vagy a babát kened át a cuccal, vagy simán a vízbe rakod, viszont akkor undorító kis fehér csomócskákban fog úszni a víz tetején. (Vagy én vagyok két gyerek után is béna.)
Én nem felfőzni szoktam, hanem forralok vizet és a forró vízzel kikeverem tusfürdő állagúra (egy nem használt pumpás flakonba töltöm, vagy üres fürdetős dobozba). Egy bögrében vagy pohárban villával kavarom simára és úgy már használhatóbb, mint a sűrű eredeti változata.
5/7 anonim válasza:
Igaza van a 4nek én is azért szoktam forró vízben feloldani mert így kezelhetőbb. Nem kell forralni. 1es voltam :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, akkor én valamit nagyon félreérthettem a védőnőnél.
2014. okt. 28. 12:40
7/7 anonim válasza:
Én egyszerűen belenyomtam a pumpás szappanos dobozba, ráereszettem a forró csapvizet (nem forraltam, hanem ami kijött a csapból) és hosszasan ráztam. :) Jó kis tusfürdő lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!