Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire érdekel mások vélemén...

Mennyire érdekel mások véleménye, amikor a gyerekedről van szó?

Figyelt kérdés
Szokásos, általános helyzetekre gondolok, mint hiszti nyilvános helyen, vagy egészségtelen étellel kínálja távoli ismerős és te nem adnád oda neki, szóval a lényeg, hogy mennyire feszélyez a "mások mit szólnak hozzá" gondolat egy-egy helyzetben? Csak őszintén! Tudom, hogy nem fontos alapvetően, és mindenki vehemensen mondogatja is, hogy hű de nem számít más mit gondol, de egy kezemen meg tudom számolni, hány olyan embert ismerek, akit tényleg nem érdekel, hogy mit gondol a liftben a másik utas, amikor a gyereked visszabeszél neked, vagy rángat, hogy menjünk ki, stb. más helyzetek. SZóval, te milyen vagy? :)
2014. okt. 27. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:

úgy mondanám,h vannak helyzetek,amiket már frusztráció nélkül elviselek.Pl,ha a gyerekem üvölt a bolt közepén...már totál nem érdekel,h néznek,mit gondolnak,stbstb..teszem,amit jónak látok.Egészségtelen kajáért nem szólok,ha távoli az ismerős,és ritkán látjuk,egy alkalom nem a világ,viszont pl. anyunak/anyósnak szólok érte.

Szval prbálok tenni az ellen,h ne érdekeljen mások véleménye ilyen szempontbl,persze ez nem mindig megy,de azért tanulom:)

Viszont ha valakinek valóban rálátása van pl a gyerekem viselkedésére az ő véleménye érdekel,pl. közeli szomszéd,óvónő,stb.

2014. okt. 27. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem irka türelmem van, és emellett nem is érdekel mások véleménye, sosem érdekelt. Voltak kinosabb szituk, pl bankban szórólapokat szórt szét a lányom többször is, vagy a tipikus, hogy az utcán hisztizett valamiért. De nem zavart ha valaki csúnyán nézett ránk. Szólni nem szóltak sosem, de ha szóltak volna is csak megmondtam volna nekik a magamét, persze szépen, hogy ez van, kisgyerek sok akarattal, ennyi. Nálam a figyelem elterelés volt mindig is a fő taktika, ami mindig bevált, vagy előbb vagy utóbb.
2014. okt. 27. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
engem a liftben üvöltés még mindig zavar, ezen nem tudtam magam túltenni. Boltban már kevésbé, valahogy ott nagyobb a tér. Ha egyszer-egyszer valaki ad valamilyen nekem nem szimpatikus ételt/italt a gyereknek, azzal nincs bajom. Viszont a nagyszülőknek elmondtuk, hogy mi mit adunk, mit nem, tartsák ők is ezt.
2014. okt. 27. 11:08
 4/8 Mumusan ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz :) Totál dettó nálunk is.
2014. okt. 27. 11:25
 5/8 Mumusan ***** válasza:
Ez a "húzd meg, ereszd meg" elv sok idegbajtól megkíméli az embert.
2014. okt. 27. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:
0%

Fiam nem hisztis így ebből nincs gond. Rokonokkal nem nagyon járunk össze, de ha véletlenül igen, megmondom, hogy nem kaphat ilyen olyan édességet stb.

Max sírni szokott haza fele ha már fáradt (nem hisztizni), de azt is ritkán olyankor mondom neki, ha más is van ott, hogy kisfiam ez nagyon ciki. De nem nagyon érdekel más mit gondol, soha nem is érdekelt.

2014. okt. 27. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, kinek a véleménye. Totál ismeretlen emberé, remélem, semennyire. Mindenesetre ha beszól idegeneknek, akkor tuti nem az a fajta, akinek adok a véleményére. Aki tudom, hogy tudja, miről beszél, és hasonló a felfogásunk, és a stílusa is megfelelő, na annak a véleményét fontolóra veszem, de a döntés és a felelősség az enyém.
2014. okt. 27. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Ciki ha sír egy gyerek? Na ilyet még nem hallottam... Fojtsa magába egy kisgyerek a fáradtságát, mert anyának ciki? Ez oké?
2014. okt. 28. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!