Nagyon jó ételmelegítőt keresek MAMos cumisüveghez! Légyszi segíteni?
Jelen pillanat az éjszakai etetést szeretném megkönnyíteni, amit most mikróval teszem, de nem szeretem. és később a babakajához is jól jönne.
olyan melegítőt keresek ami 2-3perc alatt felmelegít 150-180ml-t, akár órákig melegen is tartja, és a MAMos cumisüveg is belefér. és az is szempont hogy 70fokos vizet is melegítsen mert most a gázon melegítem a vizet és nem tudom mikor 70fokos kb, mert így mindig benne van a pakliba hogy melegebb de azzal károsítom a tápszer tápanyag tartalmát. köszi a segítséget.
Nálunk nagyon bevált a MOMERT AQUA melegítő- autóban is használható, mert van hozzá olyan adapter, amit a szivargyújtóra is lehet tenni.
Tartja is a hőt- én nagyon elégedett voltam vele, két darabunk is volt, a kisfiam már nagy- már nincs szükségünk rá.
Be lehet állítani 40, 70 és 100 fokra is, tartja is a beállított hőt, üveges bébiételt is lehet vele melegíteni és 100 fokon tartva sterilizálni is.
5. válaszoló vagyok.
Többféle MOMERT van, a linkelt 1702-esbe belefér, mam, avent tomee tippee, DM babylove stb. is- tudom, mert volt üvegünk és melegítőnk is :)
Több modellje van a MOMERT márkának, azt tudom elképzelni, hogy más modellnél ez gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!