Milyen lázmérőtök van? Mennyire megbízhatók a fül, és homlok lázmérők?
Figyelt kérdés
Eddig normál digitális lázmérőnk volt,de ideje beszerezni másfajtát.Szerencsére eddig nem volt beteges a kisfiam,de most összeszedett valamit,és egyszerűen lehetetlen megmérni a lázát.Ha van fül,vagy homlok lázmérőtök mi a márkája?2014. okt. 22. 16:57
1/6 anonim válasza:
Nekünk mindenféle van(3 gyerekes).Van fül-homlok,digitális,és higanyos is.Nekem mindegyik bevált.A legkisebbnek-2 éves-leginkább popsiban mérem.Az gyors,és valós értéket ad(a higanyost használom arra).
2/6 anonim válasza:
Nekem több gyógyszertáros javasolta, hogy ne vegyek fülben mérőst...maradjak a normál popsiban mérésnél...
3/6 anonim válasza:
Braun márkájú fülhőmérőnk van, mindkettő gyereknek a születésétől fogva ezt használtuk, megbizható, meg vagyok vele elégedve.
4/6 anonim válasza:
Van 2 fülhőmérőnk, az egyik homlokon is mér, az nagyjából pontos értéket ad, a másikkal nem tudok mérni. Van higanyoshoz hasonló, és sima digitális is 2 db. Utoljára lázfigyelő matricát használtunk, a digi hőmérő nem mindig pontos-bár gyors, a higanyoshoz hasonló meg sok idő. Rengeteg helyről hallom hogy a fülhőmérő nem pontos. Van kb. 10 másodperces babahőmérő, valami márkásabbat szerintem érdemes használni.
5/6 anonim válasza:
Nekünk Momert digitális lázmérőnk van. Direkt csecsemőknek. Nagyon vékony,rugalmas, 8 másodperc alatt pontos eredményt ad. (popsiban mérős)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Beruházunk egy olyanra ami fül,és homlok mérős is.
2014. okt. 23. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!