Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tetszik a Timona (lány) név?

Hogy tetszik a Timona (lány) név?

Figyelt kérdés

#név #lány #Timona
2014. okt. 20. 21:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszik, számomra erőltetett, hogy minden fiú névből akarunk egy lány nevet kreálni és fordítva...
2014. okt. 21. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik.

Elsőre nekem is az Oroszlánkirály ugrik be.

Másodjára a lovastanyáról (ahová lovagolni járok) ott egy kancát úgy hívnak, hogy Mona. (Nem megbántani szeretnélek.)

De ha nektek ez tetszik, nyugodtan adjátok. Nem mindenkinek egyezik meg az ízlése szerencsére. Engem is biztos leszólnának többen, ha elmondanám mi a kedvenc nevem. Sok boldogságot a babához :)

2014. okt. 22. 15:31
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

Elsőre nekem is az Oroszlánkirály ugrik be. A Kiaráról is igen, azt sem adnám emiatt soha.

De ettől eltekintve sem tetszik, ahogy a Tamara sem a hangzása miatt.

2014. okt. 27. 19:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép!!!!
2015. márc. 18. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem jó.

Véleményt kérdeztél, így bírod a kritikát is. :)

Nekem az ugrik be elsőre az ilyen neveknél, hogy a szülők egymással versenyeznek, hogy ki tud cifrább nevet adni, ki talál meg elsőre valamit, amit a másik még nem.

Mutatkozz be ezen a néven pár új embernek, és figyeld a fejüket. Na, ennek teszed ki a lányodat egy életen át.

2015. nov. 29. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!