Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korig lehet egy...

Hány éves korig lehet egy férfi apa?

Figyelt kérdés
Mármint nem fizikailag, hanem hány évesen mondanátok azt, hogy már késő. Tegyük fel, hogy az anya életkorát nem vesszük figyelembe.
2014. okt. 17. 10:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem annyira egyénfüggő :) Attól függ, honnan nézzük. Vannak huszonévesek, akik szerint már a negyven is "későn" van. A várható átlag életkor figyelembe vételével, ami férfiaknál 72,5 év, kb. ötven év lehet a célszerű korhatár. De ha valaki később érzi úgy, hogy apa szeretne lenni, én azt is megértem.
2014. okt. 17. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogy addig vállaljon, amíg fizikailag fitt, nagyjából egészséges.

Hogy az érettségijére el tudjon menni, esetleg még az esküvőjén is táncoljon :)

Bár fiatalabb apákkal is bármi-bármikor történhet, több ismerősöm is van, aki óvodás, kisikolás gyerekkel, viszonylag fiatalon lett özvegy.

2014. okt. 17. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk 40en kb, mert ha 72 korul van az atlag, akkor a 20 eves gyerekem nem 'itelnem' felarvasagra.. :-(
2014. okt. 17. 11:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Soha nem mondanám,h késő. Ha szereti azt a gyermeket, felőlem 70 évesen is vállalhatja. Lehet,h az illető a hátra lévő kevéske időben sokkal több szeretet ad a kicsinek, mint egy 25 éves, ereje teljében lévő, megfelelően fitt, de türelmetlen, gyermeknevelésre nem felkészült férfi.

Ugyanezen alapon nem ítélem el azokat sem, akik fiatalon vállalnak gyermeket.

Jó ha az ember minél több időt tud a gyerekével tölteni, de biztosra soha nem mehetünk. És mindig van még vmi amire azt mondjuk,h "csak azt éljem még meg". Először,h a gyerek leérettségizzen, legyen egy jó állása, esküvő, aztán unoka, aztán az unoka iskolás legyen... stb. Ilyen szempontból (sem) soha nem jön jókor a halál.

2014. okt. 17. 11:35
 5/6 anonim ***** válasza:
50
2014. okt. 17. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 19. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!