1 éves szülinapja lesz a kislányunknak október 29-én, mit vegyünk neki?
Ötleteket szeretnék kérni, jó sok fajtát... jöhet mindenféle játék ami kicsit is fejleszti a gyereket valamilyen szinten :D Kicsiktől a nagyokig, olcsóktól a drágákig...
Én szervezem a szülinapját, de az ajándékkal bajba vagyok, főleg úgy hogy jön még a Karácsony is (arra szeretnék nagyobb ajándékot venni neki).
De most a szülinapra koncentrálok.
Linkelhettek is, vagy képet is szívesen fogadok tőletek!
Köszönöm ha segítetek!
Eddig nem vittem túlzásba a játék vásárlást mert azthittem hogy majd úgyis kapunk rokonoktól, aztán nem igy lett.., de felsorolom ami van neki már itthon:
- labda : nagyobb méretű műanyag és kis plüss
- formabedobó kocka : [link]
-Tanuló kutya(fiú)- orr+fül nem működik mert örököltük,de szerintem csak ezért nem kéne újat venni..
-egymásra rakható egyre nagyobb kockák
-egyszerű dudálós bébitaxi : nem érdekli még
-plüssök, babacsörgők
-építőkocka hasábok
-2db zenélő, nyomkodós játék
- fürdős könyv + pár darab vízen lebegő állatka és kishajó
ugráló zebrát mindenképpen használtat vegyél ha arra döntesz mert azok is nagyon jó állapotban vannak(OLX,Vatera stb)
Ugráló csacsit is szerették a gyerekeim,még a 4 évesem is kihasználja még szóval sokáig jó!
Játék bevásárló kocsiért odavoltak,tologatták le föl a lakásban,ki be pakolásztak bele játékokat,autókat,játék zöldség-gyümölcsöket.
Játszósátor sok kis színes labdákkal....na ez volt még favorit nagyon!
Remélem tudtam segíteni!!
Köszönöm mindenkinek aki válaszolt !
Döntésem :
- felmosó szett
- valamilyen hangszer
- játék telefon
- mágneses rajztábla
- gumiállat amin ugrálni lehet
- egy keménylapos könyv :)
Karácsonyra pedig :
-baba
-babakocsi
-hintaló
-golyópálya
és még lesz 1-2 dolog !....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!