Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 éves szülinapja lesz a...

Misszabza kérdése:

1 éves szülinapja lesz a kislányunknak október 29-én, mit vegyünk neki?

Figyelt kérdés

Ötleteket szeretnék kérni, jó sok fajtát... jöhet mindenféle játék ami kicsit is fejleszti a gyereket valamilyen szinten :D Kicsiktől a nagyokig, olcsóktól a drágákig...

Én szervezem a szülinapját, de az ajándékkal bajba vagyok, főleg úgy hogy jön még a Karácsony is (arra szeretnék nagyobb ajándékot venni neki).

De most a szülinapra koncentrálok.

Linkelhettek is, vagy képet is szívesen fogadok tőletek!

Köszönöm ha segítetek!

Eddig nem vittem túlzásba a játék vásárlást mert azthittem hogy majd úgyis kapunk rokonoktól, aztán nem igy lett.., de felsorolom ami van neki már itthon:

- labda : nagyobb méretű műanyag és kis plüss

- formabedobó kocka : [link]

-Tanuló kutya(fiú)- orr+fül nem működik mert örököltük,de szerintem csak ezért nem kéne újat venni..

-egymásra rakható egyre nagyobb kockák

-egyszerű dudálós bébitaxi : nem érdekli még

-plüssök, babacsörgők

-építőkocka hasábok

-2db zenélő, nyomkodós játék

- fürdős könyv + pár darab vízen lebegő állatka és kishajó

2014. okt. 15. 20:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
* pénz szűkében
2014. okt. 17. 07:02
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem kell túlzásba esni, főleg pénzszűkében...Válassz ki 3-at, ami tetszik, az bőven elég!
2014. okt. 17. 07:20
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

ugráló zebrát mindenképpen használtat vegyél ha arra döntesz mert azok is nagyon jó állapotban vannak(OLX,Vatera stb)

Ugráló csacsit is szerették a gyerekeim,még a 4 évesem is kihasználja még szóval sokáig jó!

Játék bevásárló kocsiért odavoltak,tologatták le föl a lakásban,ki be pakolásztak bele játékokat,autókat,játék zöldség-gyümölcsöket.

Játszósátor sok kis színes labdákkal....na ez volt még favorit nagyon!

Remélem tudtam segíteni!!

2014. okt. 17. 13:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki válaszolt !

Döntésem :

- felmosó szett

- valamilyen hangszer

- játék telefon

- mágneses rajztábla

- gumiállat amin ugrálni lehet

- egy keménylapos könyv :)

2014. okt. 18. 07:31
 15/15 A kérdező kommentje:

Karácsonyra pedig :

-baba

-babakocsi

-hintaló

-golyópálya

és még lesz 1-2 dolog !....

2014. okt. 18. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!